I DIREKTSÄND RADIO! | Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag
theresewickman

Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

Annons

I DIREKTSÄND RADIO!

Hej vännen! Har du haft en bra dag?

Jag har haft några bra och otroligt givande möten inbokade idag, både till mässan och privat 🙂

Hörde ni mig på Radio igår förresten? Var inne hos Sveriges radio och gjorde en direktsänd intervju angående Älskade Ungar mässan jag startat upp. Har lyssnat på mig såhär efteråt och tyckte jag skötte mig riktigt bra! Tummen upp på den 😉

Älskar att bli intervjuad av jordnära, roliga och lugna människor ,då tänker man inte alls på att man sitter och pratar med flera tusentals människor som lyssnar, utan det är bara den personen som intervjuar som finns i den stunden.

Imorgon bitti blir det att jobba ett par timmar på kontoret sedan ska jag och ungarna upp till Stockholm över eftermiddagen och kvällen då Kidh ska vara med i en tv inspelning. Han längtar så mycket att han hade svårt att somna ikväll. <3

IMG_9169 IMG_9168 IMG_9167

Barnen valde middag igår kväll och det blev självklart Pannkakor. Brukar bli det, Tacos eller Spagetti och köttfärsås när dom får välja. Jag däremot tycker väll inte att Pannkakor är speciellt matigt. Tycker det känns så sött med sylt och socker på, så har sista tiden tagit bort allt med socker som sylt och annat och erbjuder dom istället färska bär, banan, vindruvor och grädde. Sååå mycket godare och det känns betydligt friskare och nyttigare!

Hur brukar ni äta Pannkakor?

Snart, mycket snart kommer jag inte kunna hålla inne på min `lilla`hemlighet längre 😉 Så då kommer ni få veta!

Ta hand om dig så hörs vi imorgon! Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny Sahlin

  Pannkakor slår aldrig fel! Smart att ersätta socker med banan och bär. Något jag brukar göra till dottern är bananpannkakor, det är bra det också. 1 banan, 2 ägg och lite vaniljsocker. TADAA!

 2. en annan mamma

  Varför uppdaterar du inte när du skriver vi hörs imorgon
  detta är inte okey.
  Du har många som följer dig och önskar dig bara allt gott
  Sä gå in i alla fall och lämna lite nytt

Annons
stats