Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

ÄNTLIGEN I MIN FAMN IGEN!

Tänk att barnen ger än så himla mycket kärlek och energi! Vad gjorde jag innan dom föddes, vad kände jag? Kunde jag ens känna äkta känslor? Visste jag ens vad älska var?

Att få omfamna dom i eftermiddags var sådär extra underbart! Jag hoppade ur bilen och hör Ellah skrika, MAMMA och kom springandes med armarna i vädret och hoppade upp i min famn. Efter kom lillebror och gjorde detsamma. Sådan lycka att jag kände hur tårarna började komma <3

En storhandling senare mös vi ner oss i soffan med en stor plocktallrik. Kidh har lekt Clown och fortsätter han såhär så kommer han stå på någon Stand up club och köra roliga skämt som får alla att dö av garv 🙂

Nu ska jag bära upp en sovandes Ellah till sin säng sen ska jag krypa ner i min säng och se en film <3

Hoppas du får en bra helg!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Barbro

  Vill önska dej en fortsatt bra lördag med dina goa kids.Sen vill säga grattis på din namnsdag idag!
  Kram o må så gott.

 2. Caroline

  Hej Therese! Har följt dig sen du var med i Ensam mamma söker & har ibland stannat upp för att kika på din blogg då jag tycker att du verkar vara en sån otroligt härlig tjej! Så ledsamt att läsa ang Totte men samtidigt så tror jag att allt kmr att löser sig på bästa sätt! Du är värd det bästa. Tycker att det är beundransvärt hur du formulerar dig och uttrycker dig väl & jag skulle behöva lite av ditt driv 🙂 Tänkte att det var dags att skriva några rader! För lite pepp behöver vi alla ibland 🙂 Efter regn kommer solsken! Glöm aldrig det! 🙂 Kram Caroline på Västkusten

 3. Grethe

  Hej Therese
  Jag skulle vilja följa dig på instagram
  Frågade dig när du hade en frågestund på videon
  och har nu regat mig där. Du skulle hjälpa mig om jag behövde hjälp.
  Jag har klickat på följ men inget händer vad ska jag fortsätta med
  Snälla hjälp

stats