Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

LYCKORUS I HELA KROPPEN!

Halloj vännen! Har ni också strålande solsken hos er?

Här har det varit knallblå himmel och strålande sol hela dagen. Underbart! 🙂

När solen lyser som mest kanske man borde vara ute? Men hade igår lovat barnen att åka iväg till Kumlas äventyrsbad tillsammans med Ville och hans dotter Wilma, så där har vi spenderat hela våran lördag 🙂

Vissa dagar är lite bättre än andra och idag var en sådan dag. Jag njöt lite extra och tog in allt och lite till. Kom på mig själv nu ikväll med att titta på barnen och blev plötsligt varm i hela kroppen! Är sååå sjukt stolt över mina kärleksfulla och uppfostrade ungar. Dom har jag fasen lyckats bra med 😉 Finns ingen annan talang i världen som är viktigare än att vara en bra och kärleksfull förälder <3

Tänk att så fort man har en nära vän som är man, kille, grabb kalla det vad du vill så undrar folk hur man kan vara det? Är inte du tillsammans med Totte? Vad säger han om att du har manliga vänner!?  Är det bara jag som inte ser könet utan personen i sig? Jag har många vänner både manliga och kvinnliga som jag älskar att umgås med. Jag har tre manliga vänner som ligger mig och barnen extra varmt om hjärtat och det var Samuel, som tyvärr gick bort för snart två år sen 🙁 Sen har vi Ville och så har jag Tommy som har stöttat mig och barnen i vått och torrt.  Sådana vänner växer inte på träd och dom vill man inte kasta bort 🙂

Så skönt med Totte. Han ser saker o ting på samma sett som jag. Jag tror ärligt talat aldrig att Totte visat svartsjuka. Tillit och kärlek är dom viktigaste delarna i ett förhållande enligt mig!

Jag vet många förhållande där man aldrig skulle tillåta sin partner umgås med en vän i motsatta könet! Varför är det så? Tror folk att man vill hoppa i säng med sina vänner?

Aja, över till våran dag 🙂 Efter badet åkte barnen och jag hem och lagade i ordning hemmagjord fiskgratäng. Tänkte bäst jag skriver att den var hemmagjord för annars tror ni väl det är en sådan där fryst färdig sak 😉

Sen har vi tänt ljus, kollat på Madagaskar och ätit lite gottis 😀

Har förövrigt blivit alldeles för mkt sånt för min del och min hemmaträning har runnit ut i sanden. Det märks, för nu börjar röva hänga på mig igen 😉

Nya tag måste göras nu!

Massa kramar och kärlek till dig vännen min <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats