Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

BARNUPPFOSTRAN!!???

Halloj vännen. Är du orolig att jag glömt bort videoinläggen? Det har jag inte 😉

Tanken var att mitt första videoinlägg på min youtube kanal skulle vara en intervju med Totte. Men eftersom jag var i Göteborg pågrund av tråkigheter som tog mig enormt hårt så orkade jag inte hålla intervjun då, som planerat 🙁  Så vi får helt enkelt skjuta upp den tills vi ses nästa gång! (Förhoppningsvis inom snar framtid 😉 )

Så istället kör vi första inlägget med temat BARNUPPFOSTRAN. Så ös på med frågor, inspiration, tips och idéer som jag kan ta upp i videon!

Du är unik och alldeles underbar <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  Bra ide med videoinlägg barnuppfostran!!! Jag undrar vad du har för regler för dina barn? Uppfostrar du dina barn lika som du gör där du jobbar? Straffar du dina barn om de gjort något dumt eller inte lyder? (Menar inget illa!!) hur har du gjort när du varit iväg med dina barn? Jag har en ettåring som är jääätte jobbig att ha med i affärer och hem till kompisar, mor o farföräldrar som inte har barn. Pillar på allt och blir arg om man tar ifrån något…

  Du verkar ha en sund inställning till barn och uppfostran och tycker det skulle vara kul om du kunde berätta lite om hur du tänker kring uppfostran och föräldrars beteende.

 2. annaa

  Jag har en tio månaders bebis som ör på allt och inte vill ha en lugn stund. Har du några tips och ge? 🙂 jag är rädd atr ha ska bli mer vild än tam. Haha.
  Jag försöker även bli gravid. Hur är det att ha två? Hur funkar det när man har en vild ett åring? 😉
  Min dröm är att mina barn skulme bli som dina. Hur har du gjort? 🙂 kan du inte ge lite tips och råd att tänka på.

  Tack för en toppen blogg

 3. majsan

  Johanna! Vart står det att hon skall skriva om hur man uppfostrar tonåringar?? Vart står det att hon ska coacha? Hon ber om tips och råd vad hon ska prata om när det gäller barnuppfostran?? Jag tror faktiskt att hon bara berättar hur hon gör med sina egna små barn och sin syn på saken.. Sen är det väl upp till var o en att bestämma hur man vill göra med sina egna barn, eller?
  Tror många blir glada att få lite ideer när man känner sig ensam i sin uppfostran, sen får man ta det som det är. Utbildning är bra men det är inte alltid ett likhetstecken på att man är bra på det man utbildat sig till, tyvärr. Sen har vi ju alla varit tonåringar eller hur?

 4. Johanna

  Varför vill du coacha läsare i att uppfostra barn? Har du ens den utbildningen och erfarenheten inte ens 30 år fyllda? Hur ska du kunna berätta för nån hur man uppfostrar en tonåring när du själv aldrig gjort det, och jag är ledsen att säga det men bara för att man jobbar på dagis så tror jag inte man är proffs på att uppfostra barn. Så min fråga är som sagt, varför tycker du att du ska coacha andra i uppfostran?

 5. Emmelie

  Hej therese! Måste först säga att jag älskar din blogg och du har så otroligt fina barn.
  Nu till min fråga, jag är 16 år och väntar mitt första barn i slutet av juli, har du några tips om vad man ska tänka på som nybliven mamma? Tipsa gärna om min blogg emmeliiemadeleineolofsson.blogg.se

  Massa pussar och kramar från mig till dig och dina barn :)<3

stats