Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE!

Vilket fantastiskt dygn jag haft! Med handen på hjärtat var det väldigt längesedan jag hade så himla skoj. Har skrattat så jag har kramp i både käken och magen 🙂

Alla verkar oerhört nöjda med eventet och det gör mig gladast av alla. Då känns allt jobb värt det!

En förmiddag på Gustavsvik där vi både fick leka av oss nere på Nöjesbadet och vila upp våra trötta kroppar inne på Relaxen där vi även tog lite vin och avnjöt en god plocktallrik!

Gjorde sedan i ordning mig för kvällen inne på Natalis rum med henne och Emma. Vi alla bloggar på samma portal. (vimedbarn) Älskar att lära känna nya människor och det är det fina med att blogga och att anordna sådana här event. Man skapar sig nya bekantskaper som blir en viktig del i ens liv. Vissa mammabloggare jag lärt känna genom olika event har blivit väldigt nära vänner till mig <3

Innan Limousinen kom till hotellet för att hämta upp oss delade jag ut goodiebags till tjejerna och så fick vi en privat spelning av ett engelskt rockband. Dom var helt fantastiska och jag tror dom chockade oss alla när dom började spela. Så himla bra och dom gav mig gåshud på kroppen vid ett flertal tillfällen.

Visar innehållet under veckan i olika inlägg.

Engelska bandet DIN.

Denna bilresa fick oss att vika oss av skratt. Vi dansade, skålade och höll på att dö av värmeslag!

Resturangen Goda Rum kan jag rekommendera med hela mitt hjärta. Så fint, mysigt och otroligt personligt. Lantlig stil och allt var genomtänkt. Maten ger jag 5 av 5 och det kändes verkligen att det var bra kvalité på maten. Efterrätten var ordentlig påkostad med egen gjorda tryfflar, små paket, godis och mycket mer.  Har du vägarna förbi Örbero eller bor här tycker jag absolut du ska ta dig ut till Kumla för att ta en fika, middag eller lunch på goda rum alldeles intill en fin liten sjö.

Alla fina partypinglor Bullermamman, Erina, Elin, Linda, Evelina, Malin (tvillingmorsan), Natali , Emma, och fina Maria (filurmamman) som tar fotot. 

Här sitter vi vid vårat VIP bord och tar en god drink innan vi slog klackarna i taket. Ritz har så sjukt fina lokaler med en stor kristallkrona i taket!

Jag och Evelina kom hem sist till hotellet. Fråga mig inte vilken skjus vi fick hem. Ni mån tro vi skrattade ihjäl oss i baksätet och Maria skrattade desto mer när vi gled fram till hotellentren såhär.

Kan inte sluta skratta när jag ser denna bild. 

Kan ni tänka er att detta var första gången på nästan ett år som jag var ute på nattklubb? 

Vill tacka alla underbara mammor för ett fantastiskt dygn och tusen tack till alla sponsorer som gjort detta dygn till det bästa och tack till alla fina gåvor i goodiebagsen! Ni är bäst!!!

Visar innehållet i bagsen under veckan.!

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Alltså jag kommer plocka fram de där bilderna och kolla på varenda gång jag behöver piggas upp. Aldrig har en kamera varit på så rätt ställe som när raggarbilen anlände! Tack för en underbar helg!

stats