Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

BIOPREMIÄR I STOCKHOLM!

Vill börja med att säga Tack. Ni är verkligen helt otroliga!. Eran omtanke har varit enorm nu när jag varit sjuk! Ni har skickat mejl, skrivit kommentarer och oroar er för mig <3

Vill lätta er oro med att säga att jag är på bättringsvägen och även om jag är trött och påtaglig efter det som totalt slog ner mig så försöker jag nu aktivera mig och har bestämt mig för att prova gå tillbaka till jobbet på Måndag! Vill verkligen inte vara sängliggandes längre! No way!

Nu blir det Natti natti. Imorgon åker jag och barnen till storstan för att gå på biopremiären av Flygplan2. 

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats