Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

BIOPREMIÄR SAMT SJUKSKRIVNING!

Halloj snygging! Barnen och jag har flytt kaoset hemma (renovering) och bosatt oss här hos Mamma/mormor för veckan 😉

Byggjobbarna som kom as tidigt på morgonen, härjar och dammar runt. Nej tack 🙂 

Jag är besviken. Besviken på min jäkla kropp som verkar gett upp totalt. Efter helgen kände jag mig pigg och förhoppningarna om att vara helt frisk var starka. Men den tanken hann jag bara tänka, tyvärr. Efter att ha varit inne på jobbet under förmiddagen hade jag en tid bokad på vårdcentralen nu i eftermiddags. Där sjukskrev doktorn mig veckan ut i hopp om att jag ska kunna få behålla lite föda jag får i mig! Så håll nu tummarna och har ni tips på bra mat som magen gärna behåller så ös på bara!

Vi hann iallefall få en väldigt fin dag tillsammans igår jag och barnen i Stockholm. Först bjöds det på underbar brunch inne på Scandic Klara, sedan biopremiären av Flygplan 2.

Att träffa på vänner, bekanta och hela upplevelsen i säg är ljuvlig. Men kan tyvärr inte ge mycket poäng till själva filmen. Både jag och Kidh somnade en stund. Det borde väl vara ett bevis nog på tråkig film? 😉 Men handlingen var fin, men på tok för invecklad för mina små barn och för långtråkig för mig!  Men kan ju inte passa alla i smaken 🙂

Tusen Tack Subito event för ett härligt jippo som vanligt!

Något taggade? 🙂

Nu ska jag kila ner och fixa barnen för läggning och sedan mysa med min kära mamma en stund <3

Ta hand om dig älskade vän! Tack för att du finns!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emily

  Vilka otroligt vackra barn du har, de lyser bus och glädje ur ögonen på dem.
  Förstår att du är en stolt Mamma:)

  Kram!

 2. Cecilia

  Hej Fina Therese!
  Det enda jag kan tipsa om är typ aprikoskräm och mjölk..vet inte hur gärna kroppen vill behålla det men det är lätt att få i sig iallafall.

  Hoppas du mår bättre snart vännen<3

 3. Josefin

  Såååå lik Ellah är dig på den tredje bilden! Jättefina är de verkligen båda två. Och de ser så glada och nöjda ut:-) Krya på dig!

 4. Emma

  Kokt torsk med kokt potatis, provia nypon ris och kokt kyckling. Det fick jag behålla när jag hade problem med magen!
  Ta hand om dig och krya på dig fina och bästa du! <3

 5. Madelene

  Gud vad fina barn du har, är sjukt avis på att du har så söta barn.
  Tycker även du har en fin person och verkar verkligen gudomlig stark som mamma, flickvän och vän.

stats