Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

BÖRJAN PÅ HELGEN I FALKENBERG!

Helgen har verkligen varit helt magisk!. Nästan sådär underbar som endast finns på film 😉

Bara det att jag inte fått vetat om vad vi skulle göra gjorde det hela himla spännande och lite små romantiskt måste jag erkänna 🙂

Lördagen startade med att vi vaknade, inte allt för sent och inte galet tidigt! Vi gjorde iordning oss och tog spårvagnen in till Avenyn där vi åt frukost och mötte upp Madde och Jason. Ni som sett Ensam mamma söker kommer väl ihåg Madde som också fann kärleken i programmet?

Så himla kul att programmet inte bara gav tur i kärlek, utan även i vänskap <3

Efter mys och terapisnack vänner i mellan tog Totte och jag tåget till Falkenberg.

Solen sken från en knallblå himmel och lyste in genom fönstret på tåget. Med musik i öronen och  alla tecken på att våren var på väg så kände jag mig plötsligt sådär galet nykär. Jag kunde inte sluta le när jag satt och tittade på Totte <3

Det fick mig att tänka på allt som vi egentligen gått igenom dessa 8 månader!. Tillsammans har vi skrattat, gråtit, tjafsat, älskat och gått igenom mycket mer än många andra!

Trots otroligt tuffa omständigheter som vi stött på så har jag alltid varit trygg med att jag kunnat luta mig mot hans axel och att han alltid funnits där! <3

Min kärlek till dig Totte är obeskrivlig!

Framme  Falkenberg checkade vi in på Hotell Strandbaden och jag hade överraskande nog en massagebehandling bokad till mig 😀 Så medans Totte smet upp på rummet gick jag ner i spat och njöt av 1 timmes härlig massage!

Under kvällen fick vi chans att uppleva bad i en supervarm pool, skåla tillsammans för kärleken, äta en helt otroligt god 3 rättters middag för att avsluta kvällen nerkrupna i den stora hotellsängen med massa godis, dricka och en film <3

Fler bilder från kvällen och allt som hände på söndagen berättar jag om imorgon 😀 Ni blir väl alldeles vimmelkantig av det långa inlägget annars. Elelr är det jag som blir det? hihi

LOVE <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats