Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

BÖRJAR BLI NERVÖS!

Börjar bli lite små nervös inför fredag. För det första är jag orolig över att inte hinna bli helt återställd men framförallt otroligt nervös för att hålla i min första föreläsning någonsin! Jag längtar, men det med blandade känslor 😉

Jag och barnen ska iväg på kryssning Fredag till Lördag där vi är medbjudna för att jag ska föreläsa för en båt full av härliga föräldrar. Ska bli kul att Mirka från Familjen Annorlunda också ska med och göra detsamma. Vi har träffats förr så det ska bli kul att iallefall ha ett känt ansikte där som trygghet 😉

Kan ju inte vara mer än mig själv, berätta om livet som ensamstående och framförallt om hur det var att söka efter mannen i mitt liv bakom tv kameror. !! 

Barnen längtar och Ellah har frågat ett flertal gånger om båten verkligen är så stor som jag visat på bild 🙂 Önskar Totte kunde följa med så vi kunde kommit iväg hela familjen. Men jag får sakna en vecka till helt enkelt! 

Bild ifrån Söndagens galapremiär. Tänk att ungarna redan fattat hur det funkar på röda mattan. Dom poserar, tittar in i kameran går åt sidan och gör detsamma till nästa kommande kamera.. 😀

Dom är bättre på det där än vad jag är 😉 Jag är så koncentrerad på dom att jag glömmer bort vart jag själv tittar eller hur jag ser ut!

Puss och kram vännen min! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats