Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

DET GJORDE MIG GLAD OCH RÖRD!

Hej vännen! Har du haft en bra dag? 

Vill berätta för er att jag läser alla era mail och kommentarer och det värmer i Hjärtat när ni skriver till mig, det ska ni veta. Även om tiden inte räcker till just nu att svara på allt så läser jag, ler och får en smula ångest att jag inte har mer tid till att svara på alla era frågor <3

Fick idag ett mail som värmde sådär jättemycket i bröstet på mig. Måste bara få dela med mig av det till er:

Hej Therese. Jag är en 14 årig tjej som ser upp till dig så sjukt mycket. En förebild. Förebilder för mig är inte människor som Paow eller kissie. Du är min förebild. Du har båda fötterna på jorden och de är de allt för få som har. Fortsätt med de du gör. Dina barn är lyckligt lottad som får kalla dig sin mamma. Sköt om dig. Kram

Detta mail gjorde hela min dag och jag blev så otroligt rörd <3  När det handlar om tonåringar blir jag så där extra känslig! 🙂
Puss och Kram vännen min. Ta hand om dig och glöm inte att stanna upp och njut en smula!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia

  Hej Therese ! 🙂
  Jag ville maila dig men hittar inte din mail, jag är en 13 årig tjej som älskar att rida . Jag älskar att prata och vara glad . Jag vill ha din hjälp. Det är nämligen så att jag är kär i en kille , vill ha hjälp hur jag ska kunna få honom att bli kär i Mig. Kan du lägga ut några tips på Hur man kan få den andra personen att bli kär ?eller något liknande tips .
  P.S du är också min förebild. Du får mig att inse vad familj betyder . Du är en sån underbar mamma och det borde kidh och ellah vara stolta över .
  Btw. Så borde trotte vara stolt över för att vara din sambo !

 2. Sofia

  Du är en sådan fin människa therese! Säger som ovanstående: du är en riktig förebild, en ”vanlig” människa som får allt att gå ihop med ekonomin, vardagen och allt därtill!

  Ha en bra vecka! KRAMAR! (kika gärna in min blogg om du har lust, hihi)

 3. Jessica

  Hej fina du. Såg dig på jag tog beslutet och blev väldigt imponerad. Hur gjorde du när du gick ner så pass mycket? Så snygg form du har.

stats