Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

DET VAR LÄNGE SEN, SÅ VI KÖR EN FRÅGESTUND!

Hej vännen!

Sista tiden har det både kommit in en del frågor samt en hel del nya läsare. 

Så jag tänkte helt enkelt att vi kör en frågestund där ni får chans att fråga mig vad ni vill och där era frågor hamnar under samma inlägg. Blir lättare att se frågorna och hinna svara på dom på det sättet 🙂

Jag är ganska öppen och ärlig av mig. Så var inte blyga nu 🙂

frågestund

Puss och kram vännen <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej, Jag funderar lite kring hur du reflekterar kring dessa GPSklockor för barn som har blivit väldigt trendiga. Är det något du själv skulle kunna tänka dig att anvönda? Har själv köpt en på http://www.hallkoll.nu Mvh/Sara

 2. Frida

  Hej, Till att börja med. DIn blogg är peppande och jag tycker du är stark och vågar visa dåliga sidor med. 🙂

  Jag har sökt in till högskolan i höst. MItt andra val är förskolelärare. Är det något du rekommenderar?
  Jag trivs så bra med barn. Är nu 21 år och tänker att framöver när jag har barn, blir det inte jobbigt då att först ta hand om andras barn och även sina egna?

  Det är något jag funderar på… 🙂

 3. Pernlla

  Hej, älskar dig och barnen det jag sett från tV. Ni är varm välkomna hit för ett par dagas i sol förhoppningsvis. Vi kan åka ut med båten och fiska, åka lite 4 hjuling hopa studsmatta går på djurparken mm. Våra tjejer är 7 och 8. Dom älskar nya vänner så det tror jag vore vin vin för oss båda. Maila om du är intresserad…
  Kram Pernilla och Magnus

 4. brunnsgatan / eivor

  Jag sitter hemma med världens nöjdaste sjuveckors bebis och kan inte alls föreställa mig att mammalivet kan bli jobbigt. Samtidigt vet jag ju nog vad som är på kommande: trotsåldrar, tandsprickning, tonår osv osv. Vilken ålder på barnen har du upplevt som minst rolig? Och varför?

  Tack för en fin och ärlig blogg 🙂

 5. Charlotta

  Hej!
  Tack för att du skriver dina tankar och känslor.
  Tänkte fråga angående din viktresa. Vad gjorde du för sorts träning? Hade du en PT? Hade du någon speciel kost tex. pulver, lchf, Gi eller bara vanlig husmanskost? hur ofta tränade du då? Tränade du hemma eller på gym?
  Håller själv på med en viktresa och har hittills gått ner 32kg
  kram Therese

 6. Amelie

  Hej först vill jag bara säga att jag älskar att läsa din blogg och du verkar vara en sån härlig mamma. Sen har jag lite frågor också. De är: Vad heter du och dina barn i mellannamn? Vad har dina barn för personligheter? Vad har du varit i för länder? Vem är din bästa vän?
  Tack så jätte mycket för en väldigt härlig blogg.

 7. Cina

  Har du nån gång ångrat att du inte valde killen som du valde bort då du valde totte?
  Kvantitet eller kvalitet när du köper kläder både åt barnen och åt dig ?
  Om du fick drömma hur ser då ditt liv ut om 5 år ?
  Din vän Jocke (från pH ?) Är det nån som du skulle kunna falla för ?
  Vilka är dina allra bästa vänner hur länge har du känt dem och vilka kvalitéer uppskattar du mest hos dina vänner?

 8. Angelica

  Hej Therese!
  Du verkar vara väldigt klok och ärlig därför frågar jag dig 🙂 jag har svårt att trivas i min kropp. Jag har gått upp en del i vikt senaste tiden och känner inte igen mig själv längre. Jag har ett extremt sockerberoende som jag inte vet Hur jag ska bli av med. Klarar att vara utan socker Max en dag innan det blir panik. Det är Som en drog. Egentligen är det mat överhuvudtaget jag är beroende av. Hur ska jag göra för att bli av med mitt beroende och leva sundare? Jag kommer inte våga visa mig i bikini i sommar om jag inte gör något av mitt problem snarast. Jag mår riktigt dåligt över det. Tack på förhand <3 du har en mycket härlig blogg!

 9. m

  Hur lång tid tog det innan du blev gravid från första försöket till du Plussade? Försöker bli gravid och väntan på plusset är olidlig

 10. Alice

  Hej, jag har några frågor:
  1. Vad tycker du är läskigt?
  2. Vad har varit det roligaste du gjort idag?
  3. Kan du inte göra ett inlägg där du visar några rum och hur ni bor?
  4. Favoritfilm/serie
  5. Om du vann en miljon, vad skulle du göra?
  6.Vart köper du mest dina kläder? Favorit märke?
  7.Har du någon fobi?
  8. När började du sminka dig? Vilken ålder?
  9. Är du romantisk av dig?
  10.Har du en bra relation till dina syskon?

  Skulle du kunna göra göra frågestunden i en video?
  Hälsa barnen!

 11. Ida

  Vilka butiker handlar du mest kläder? Både nätet och vanlig butik. Och samma gällande dina barn? Vad prioriterar du att lägga pengarna på i månaden? (Förutom räknar, mat osv )

 12. Johanna

  Varför låter du inte barnen få mer tid med sin pappa och deras pappa mer tid med sina barn? Speciellt när du själv klagar över att din tid inte räcker till? Ångrar du att du tillät barnen kalla Totte för pappa?

 13. Hahaha

  Hur reagerade barnen när dom fick se totte i Göteborg? Vart dom göada när dom sågs vart dom ledsna när han/ni gick ifrån varandra?

  Vad är din relation till totte idag? Är ni vänner idag?

stats