Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

DET VAR PRECIS VAD SOM BEHÖVDES!

Halloj vännen! Har du haft en bra start på veckan? Är du hemma och är Påskledig kanske?

Jag har inget val än att jobba hemifrån idag ,då barnen har blivit dåliga. Dock känns det som om dom redan är bättre än i morrse då dom båda mådde väldigt dåligt.! Hängiga, illamående och trötta!

Veckan vi haft i Sälen var verkligen helt underbar. Precis vad som behövdes för att ladda upp energin en smula. Jag är så tacksam för Pappa och hans fru som år efter år hyr en stor stuga i fjällen och öppnar upp dörren för oss barn och barnbarn.

Efter en vecka i skidskolan för barnen fick dom både två väldigt mycket beröm, speciellt lilleman som tydligen är den enda treåringen som åkt stolslift upp och åkt från toppen och ner helt själv. Jag blir så stolt och generad att jag inte vet hur jag ska ta emot allt det fina skidläraren öste mig med. 

Hur kommer det säg att man kan bli så obekväm av komplimanger?

Fjällen Tandådalen SÄLENIMG_8160

20150328_121737

Ser redan fram mot nästa år! 🙂

Märker att det inte är så lätt att jobba och ta hand om uttråkade barn samtidigt. Just nu tjatas det i mina öron att jag tror mitt huvud sprängs snart 😉 

Får ringa dom viktigaste samtalen, leka en stund med barnen för att sedan återgå till jobb igen! 

Ta hand om dig! Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats