Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

EGEN FÖRETAGARE, SVAR PÅ ERA FRÅGOR!

Sitter just nu på kontoret och känner att jag kommer ha en helt ny vardag framför mig. Att knappa på datorer, ringa samtal och organisera är väl inte alls för likt mitt jobb på förskolan? Där är man van att röra på sig hela tiden ,hög ljudnivå, och man fick hemlagad mat. Det är väl det största minuset att jag nu behöver jag vänja mig med matlådor. Fy bubblan, jag som har varit så bortskämd med lunch lagad av en kock varje dag! 😉

Jag har så mycket jag ska sätta igång med att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Anledning är väl min onda nacke som smärtar och som gör att min koncentration inte är där den borde! Nacken måste bero på en sträckning i muskeln igår när vi for ner i diket med bilen!?

Det har kommit in många frågor på instagram vad det egentligen är jag ska jobba med!  Såhär är det!. Förra våren bestämde jag mig för att jag ville starta upp en Barnmässa här i Örebro. Jag hade inte riktigt förstått varför ingen kommit med iden tidigare då Örebro som stad bara växer och växer, staden ligger mitt i smeten vilket gör att många närliggande städer åker hit och vilka småbarnsföräldrar vill inte gå på en Barnmässa.? Jag har flera vänner och bekanta som reser till Stockholm och till Karlstad för att ha möjlighet att komma väg på någon Barnmässa överhuvudtaget..  Sagt och gjort så blev tankarna och funderingarna till verklighet!

I höstas startade vi företaget och med hjälp av min styvpappa samt Conventum Arena så är planeringen och jobbet för Barnmässan i full gång! Inbjudan till utställare har skickats ut, Hemsidan är under uppbyggnad, inspirerande föreläsare hålls på att leta rätt på, marknadsföring och massa annat krävande men otroligt givande jobb ligger framför oss!

Barnmässan kommer heta ÄLSKADE UNGAR, DÄR FANTASIN TAR VID och kommer vara 26-27 September här i Örebro!

Fler frågor angående mitt jobb och mässan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Vore kul att läsa mer om ditt företagande och hur det gått för barnmässan framöver! Tycker jag som kvinnlig nybliven egenföretagare själv 🙂

 2. Helle

  Jättekul att läsa att du dragit igång en barnmässa. Jag hade själv tankarna för ett par år sedan när jag samtidigt drev en klädbutik men tyvärr räckte inte tiden. Därför är det ännu roligare att läsa nu att det är på gång :-). Varmt lycka till – det kommer bli en kanonmässa!

 3. Jannike

  Säg gärna till om du skulle behöva en liten pojkmodell på 1,5 år någon gång, vi bor i Kumla och skulle gärna ställa upp! 🙂 Lycka till med allt, jätte kul grej! Kram

 4. Denice

  Hej!
  Förstår själva grejen med mässan. Men inte hur
  Ett aktiebolag kan få in så mycket intäkter ett halvår innan
  En tvådagarsmässa att man kan säga upp sig från ett jobb?

  Mvh

 5. Alex

  Och anmäl skadan till försäkringsbolaget och kolla upp det på sjukhuset, för har du inte gjort det kan det bli svårt att få ut försäkringspengar om du får problem längre fram

 6. Maria

  gör ett besök på hälsocentralen om du inte gjort det så det finns dokumenterat ang nacken om du får fortsatta problem. Vet flera som fått whiplash av liknande

 7. Madeleine

  Hej. Lycka till med barnmässan. Önskar att det hade funnits en lika driftig person i Malmö som kunde starta upp en barnmässa. Här fanns en för något år sen. Men det hela rann visst ut i sanden.
  Ha en bra dag.

stats