Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

ELLAHS FÖDELSEDAG KANTAS MED SAKNADEN FRÅN SAMUEL!

Tänk att min `lilla`flicka blev hela 5 år idag! När jag tänker på hur fort dom här fem åren gått blir jag skrämd. Herregud, stoppa tiden en smula!

Kommer alltid minnas den här dagen ,tillbaka fem år. Innan jag fick Ellah kunde jag inte ana hur det var att älska på riktigt, sådär så det gör ont i kroppen. Känslorna till ett barn, sitt eget barn är en magisk känsla och bara dom som har barn själv vet vad jag pratar om för känslor.

Tänk vad vi gått igenom du och jag min vackra dotter hand i hand. Du var redan som nyfödd väldigt beroende av mig. Du kunde inte sova om du inte låg i min famn, du ville ha med mig överallt och jag har alltid varit din klippa att luta dig mot.

Dom första 7 månaderna i ditt liv levde vi ensamma, bara du och jag. Under den tiden växte det enormt starkt band mellan oss som lever kvar, och det bandet kan ingen ta ifrån oss. På ett sett är det vi två mot världen och kommer nog alltid vara så.!

Du är så oerhört omtänksam att jag blir gråtfärdig. Du känner så himla mycket med andra och kan ofta börja gråta för att en kompis är ledsen. Du gråter till filmer som är sorgliga, du vill jämt pussa, krama och ta hand om din lillebror.

Du är klok som en bok och kan och vet sååå himla mycket för din ålder.  Du älskar att räkna och skriva och längtar mycket till skolan!

Du vill och önskar att någon gång få en lillasyster  😉

Du berör ofta alla du träffar! Alla ser att du är mån om andra att du har ett hjärta av guld och har massvis av kärlek och ge!

Jag önskar att alla som du möter på dig i ditt liv ser vilken fantastik varelse du är och behandlar dig med omsorg, kärlek och respekt.

Jag älskar dig till månen och tillbaka  min hönapöna, mammas hjärta och min guldklimp!

Sedan två år tillbaka är numera inte Ellahs födelsedag detsamma som förr. Jag önskar det vore samma glädje och lycka som förr jag önskar verkligen det! Kanske kommer det kännas bättre med tiden?  Men för exakt 2 år sedan gick en av mina vänner hastigt bort på Ellahs födelsedag. Hennes tidigare födelsedagar har han närvarit vid, så det har varit extra tungt, och tomt just denna dag. Ellahs födelsedag och Samuels årsdag för hans bortgång! 🙁

Kidh minns honom inte, men Ellah pratar om honom ofta. Hon vet om att han var där när hon fyllde år innan han gick bort så idag när vi skulle åka till hans gravsten för att säg att vi älskar och saknar honom så tog Ellah med sig en ballong. Hon förklarade att Samuel nog var ledsen över att inte kunna vara med på kalaset fler gånger så då får vi ha kalas där Samuel kan vara med.

Hon gav honom ballongen och kramade om hans gravsten och sa, nu är du med på mitt kalas fast du är i himlen <3

Jag grät av stolthet, av en enormt stor saknad och av kärlek!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej! Kan inte du berätta om hur det var när du gick isär med pappan (papporna?) till dina barn?
    Jag hänger inte riktigt med haha..

    Kram!

  2. Marie

    Hej! Jag är en ensamstående mamma till två små barn som jag älskar över allt annat men ibland är det too much och det trotsas, gnälls och trilskas till höger och vänster. Är dina barn alltid så där änglalika eller har du också stunder när du helst vill sälja dom på blocket..? Jag måste bara fråga…

stats