Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

ENSAM FÖRÄLDRAR TRÄFFAR??

Ni är helt underbara!

Alla era mejl jag dagligen får berör mig så himla mycket och det vill jag att ni ska veta! Att sedan tiden inte räcker till att svara på alla som jag vill är något jag är ledsen för!

När jag gick isär med barnens pappa fick jag så otroligt mycket stöd ifrån vänner och familj. Jag saknade dock någon att bolla idéer och känslor med som gick igenom samma sak eller iallefall hade gjort.

Det fick mig att tänka på alla som lever ensamstående ,mamma som pappa och inte har det där kontaknätet att umgås med någon i liknande situation. Det kan vara skönt och befriande att faktiskt prata med någon som vet vad man snackar om, på riktigt!

Efter alla era mejl om att ni vill ha råd, stöttning, peppning och ha någon att bolla med så har jag bestämt mig!

I vår tänker jag dra igång Ensamstående förädlarträff  och det på mitt jobb Stora Holmen (barnens ö).  Vi kan träffas för en fika, hänga, prata, få stöttning och råd av varandra och samtidigt låta våra barn leka tillsammans?

Vilka är på? 😀

Bor du inte i närheten så kanske du kan komma på besök? Iallefall nån gång? 🙂

MASSVIS AV KÄRLEK TILL DIG!

DU ÄR INTE ENSAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anniken

  Är uppväxt med en ensamstående mamma i hela mitt liv. Stort sätt en frånvarande pappa. Har många gånger hört mamma prata om precis det du skriver. En sommar var vi på ett läger (i Örebro faktiskt ) med en förening som hette Makalösa Föräldrar,
  Kanske något liknande ditt. Bra ide’ och intiativ !

  Kram

 2. Ellinor

  Du är en het fantastisk mamma Therese!!
  Jag är ensamstående o skulle gärna vilja komma på dina träffar, dock bor jag i Västerås, så de är en bit att åka! Har inte körkort heller ;/
  Läser din blogg varje dag,

  DU verkar va en toppentjej Therese!

  Kramar!

 3. Helena

  Hej!
  Åh ja jag vill jättegärna komma på dina träffar
  🙂
  Hoppas du här av dej om när de kommer dra igång
  Med tider å sånt 🙂
  Kram Helena

 4. Sabina

  Din ord ger mig alltid styrka och hopp. Är ensamstående till min fina dotter Emilia. Och jag hoppas att få lika tur som dig en dag. Du är guldvärd!!! 🙂

stats