Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

ENSAM MAMMA SÖKER RESAN!

 

Kan inte låta bli att tänka tillbaka på förra året när Solen skinner i mitt ansikte. För snart exakt ett år sedan åkte jag ner till Helsingborg för att börja min resa i Tv3 tillsammans med Ensam mamma söker!

Jag kom ihåg att jag var SÅ himla förväntansfull och jag minns att vädret var helt makalös underbart!

Nere i Helsingborg fick jag träffa My, Madde och Maggan för första gången och sedan började en veckas Casting för att träffa underbara, roliga och charmiga killar som hade sökt till oss.  Att jobba framför en kamera var i början väldigt pirrigt och nervöst men tack vare att vi hade varandra, jag och dom andra mammorna så kunde vi slappna av och vara oss själva utan att tänka på en massa människor ifrån olika team och massa kameror rullandes bredvid oss 🙂

Jag minns allt som om det vore igår och massa känslor börjar spritta i min kropp! Vilken resa, vilket äventyr, vilket minne! Skulle göra om allt en gång till, med exakt samma grabbar! Så kul och det var nog länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde förra sommaren 🙂

Efter castingveckan som var i Helsingborg och uppe i Sundsvall for jag och Mammorna iväg på varsitt håll med killarna vi hade valt skulle gå vidare. Jag fick en resa till Ramundberget, där vi fick rida istalndshäst, bada i badtunna, mjölka getter, fiska, romantiska dejter mm. En resa jag själv förmodligen inte skulle boka så det var extra kul att få komma iväg hit. Vi skrattade under denna veckan så vi kiknade 😉

Efter minisemestern sade jag Hejdå till två killar och dom andra fick följa med hem till mig för en vecka med mig och barnen. Under den här veckan fyllde både Ellah och Kidh år så killarna bakade tårta med Ellah, och ALLA hade köpt presenter till ungarna. SÅ himla rolig och härlig vecka för båd emig och barnen. Den här veckan var en vecka jag verkligen fick upp ögonen för killarna. Lärde känna dom på riktigt och förstod var dom var för slags individer 🙂 Våra vakna kvällar kring mitt köksbord drickandes ett glas vin, snackandes och mys var det bästa på hela veckan. Dessa stunder `bakom` kameran var dessa stunder jag verkligen fick chans att lära känna dom på riktigt. En del av killarna var oerhört obekväma framför kameran att det var svårt att se vem dom var på riktigt. Tex, Totte. Han blev stel som en pinne när kameran var på, han hatade det verkligen men var en helt annan kille bakom kameran. Avlssappnad, skrattade och bjöd på sig själv!!

Efter den underbara veckan hemma hos mig väntades två veckors resande i Sverige för min del för att hälsa på hos dom fyra killar jag hade kvar. Resan bar av till Gotland, Halmstad, Kalmar och Göteborg, tur alla både på nedre delen av landet 🙂

Underbara, roliga och minnesvärda dejter!

Minns att när jag gav mig in på den här resan så hoppades jag att jag skulle hitta någon som gav mig pirr i magen, men kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att jag faktiskt kunde få känslor för två. Vilket jag faktiskt fick!

Efter dessa två veckors resande var det endast tre killar kvar, och dom spenderade ytligare en vecka hemma hos mig och barnen. Dom hann fixa iordning mitt uterum, vi åkte till Kolmården där vi b.l.a fick klappa Delfiner (en dröm för mig), ha grillfest här hemma hos mig med mina vänner och familj (syndes tyvärr inte i tv). och en underbar kväll i Stockholm tillsammans med dom andra mammorna och deras killar.

Sist men inte minst åkte jag och barnen på utlandssemester tillsammans med min mamma och dom två killar som var kvar för att spendera en underbar familjesemester. Men så underbar som jag hade hoppats på blev den inte riktigt. Nu hade svartsjukan börja komma fram hos en av killarna, och det kändes för första gången som en tävling.  Jobbiga i det hela var att jag hade känslor för båda, men under denna veckan växte känslorna sig starkare för Totte och när väl valet var dags att göras så var jag säker på mitt val. Det var han mitt hjärta slog för och det var han jag ville välja.

Där och då hade jag ingen aning om vad Totte verkligen kände för mig. Kristoffer den andra killen var mer öppen med sina känslor och sa flera gånger under resans gång att han var förälskad i mig. Totte var mer tyst och sade inte riktigt vad han kände och inte kände… Han kunde viska nån gång i mitt öra att han hade saknat mig osv, men inte mer!

Är glad att jag valde på vad jag kände och ville han inte ha mig så hade jag iallfall valt utifrån vad jag känner. Blev så glad och paff när han faktiskt blev så oerhört glad när jag sade där på berget att det var honom jag hade valt. Hans leende var en bekräftelse på att han faktiskt var förälskad i mig 🙂

Bara en kort stund efter vi kom hem minns jag att Totte sade att han egentligen började känna saker för mig redan vecka 2. Men att han ville aldrig tala om vad han riktigt kände om jag inte skulle välja honom. Han ville inte vara en som förklarat sin kärlek i tv och sedan bli dumpad. Så han höll könslorna för sig själv och försökte att inte tänka så mycket. 🙂 Hans hårda image hade väl rasat annars, och hur skulle han då kunna se sina kompisar i ansiktet 😉 HAHA

Bästa sommaren någonsin, både för mig och barnen!

Finns så sjukt mycket bilder från detta äventyr att jag skulle kunna sitta och lägga upp bilder i flera dagar 😉

Vet att ni frågat massa frågor förr ang denna resa. Något ni undrar eller vill veta så är det bara att fråga, det vet du 😉

Puss och Kram

Önskar årets mammor lycka till, ni kommer inte ångra er!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Åh ser att du lagt upp bilder på min kusin. Måste bara tacka för att du gav Sebbe chansen att vara med. Även om du inte valde honom i slutändan så vet jag att det gjort honom mycket gott! 🙂

  2. Pommeline

    Hej therese!!
    En fråga jag tänkt på ett tag, fick du pengar för att vara med i ensam mamma söker? Fick killarna som sökte pengar för det?
    Kramar, du är grym och jag beundrar dig otroligt mycket!!!

stats