Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

ERBJUDANDE TILL DIG!

Halloj vännen 🙂 

Fick en fråga för ett tag sedan om när jag skriver Hej vännen, snygging, osv om det är dig som läsare jag skriver till då.??     Ja, det är det 🙂 Tycker det känns mer personligt på det viset och jag tänker mig faktiskt att jag skriver till just dig som läser och inte alla andra. Jag ser framför mig en person och inte en grupp!!

Hade i eftermiddags en tid bokat på Salong Tops hos ljuvliga Victoria för en ögonfransförlägning. Det är lite som med tatueringar. Har man väl börjat är det svårt att sluta 😉 Det blir verkligen en sådan positiv skillnad. Jag som trött och sliten småbarns mamma njuter av att se lite pigg ut för en gångs skull och det utan smink dessutom. Hur underbart?? 😉

Rejäl skillnad va? 

Victoria har lovat ett ge alla mina läsare 10% rabatt hela November ut om du uppger Therese vid bokningen. Superbra! 🙂 Med er rabatt blir det endast 855:-

För att boka så går du in HÄR  Där hittar du även Victorias telefonnummer så du kan ringa eller smsa för en bokning!

Puss och kram snygging, hoppas du haft en fin dag?

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats