Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FILM FRÅN DAGEN DET BLEV VI!

Jag kan se tillbaka på sommarens äventyr och få gåshud på kroppen!

Är så oerhört tacksam att så många fina stunder mellan mig och Totte faktiskt finns på film. Jag sitter ofta och kollar på våra dejter, våran första kyss, första gången vi skrattade tillsammans, första gången han fick fjärilarna att flyga runt i min mage. Åhh det bara pirrar i kroppen bara jag tänker på det 😉

Är extra tacksam att ha film från den speciella dagen, den dagen det blev VI på riktigt. Första gången som jag faktiskt insåg att Totte var riktigt förälskad i mig. Han hade inget tidigare sagt utan jag insåg på hela hans reaktion att det var äkta kärlek mellan oss! Det tror jag vem som helt kunde se? 🙂

Hur många önskar inte att kunna ha på film på när kärleken växer till sin käraste. Första kyssen, första dejten osv??

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u0siJNzDGbw[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats