Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FILM!

Hej vännen!

Ville bara säga Hej och önska dig en mysig kväll innan jag smiter ut för att träffa några vänner. Barnen är hemma hos sin pappa i helgen så huset ekar tomt!

Här kommer en hälsning till dig <3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wuz7ONmUDS0[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. josse

  Denna filmen ska jag komma ihåg! Den ska jag kolla på varje gång jag känner att jag inte duger! Man blir alldeles jätteglad och höra det, och det bästa av allt är att man verkligen ser på dig att du menar det! 🙂
  Du verkar vara helt underbar, stark och omtänksam! keep going! 🙂

 2. Veronica

  Jag blir så glad när jag läser din blogg och denna video gjorde mig peppad att klara allt jag bestämt mig för att göra. Jag önskar jag hade varit mer som du, alla har vi våra dagar.
  Skulle gjort vad som helst för att få vara din vän. Du får en så glad hela tiden. (Oj va desperat jag lät nu) missförstå mig rätt.
  Tack för att du förgyller mina dagar!!! Grattis på födelsedagen!!! Kramar i massor!

 3. Malin

  Jag är grymt imponerad av dig Therese, du är så stark och definitivt värd allt gott i världen! Hoppas du får en trevlig helg trots att barnen är saknade. Och Grattis på födelsedagen! Stor varm Kram!

 4. Sara

  Hej!
  Tänkte bara säga att tack för att du är så bra pepp. Jag har fött 1 barn och ser ut som du, den där russin magen är där oavsett lixom. Gick upp 30 kg oxå, och de sätter sina spår.
  Man jämför sig med andra kompisar som inte har ett enda spår på sig av en graviditet.
  Jag trodde helt härligt att jag va ganska ensam om att se ut så här eftersom jag bara sett ”dom perfekta mammorna” men nu känns de skönt att man inte är ensam 🙂
  Och jag tycker att du är skit snygg och tycker inte din mage ser aå konstig ut och eftersom jag ser ut nästan exakt som du i kroppen så måste alltså jag va ganska snygg oxå hehe. Så nu ska jag sno lite av ditt självförtroende och självkänsla, och sluta jämföra mig och börja acceptera min kropp 🙂

  Nu blev de en liten uppsats här hihi
  Du är bäst puss och kram

stats