Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FÖRLOSSNINGSFILM!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P-qlOBqAR3M[/youtube]

Lyckades klippa ihop en ganska ordentlig film ifrån förlossningen med Kidh.. Valde att ta bort dom allra smaskigaste bitarna 😉

Tror jag skulle skrämma livet ur varenda mamma som ska föda eller män som vill kunna ha sex med sina tjejer igen 😉

Filmade ni era förlossningar?

KÄRLEK <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Manella

  Jag önskar jag hade filmat men tror inte den blivit bra i slutet då det var två team + läkare och allt var så bråttom. Men filmat lite snuttar under tiden hade inte varit fel men det ska vi tänka på om det blir fler gånger. Däremot blev det många bilder och några lyckades sambon pricka när han är på väg ut. Först nu har jag vågat berätta min historia, ett halvår senare. Och visat bilder i bloggen (inte de mest privata) hehe.
  Jätte fin film du/ni gjort

 2. yaan89

  Vilken vacker film! Jag önskar att jag kunde få uppleva den biten med att få vara med av varje cm som öppnades då jag fick mina värkar hemma och åkte in med 10 cm öppen & redo att föda (p.g.a. dålig information + att mitt vatten aldrig gick)

  Stark du är och så fin bebis du har!

 3. Anonym

  Jag kan personligen tycka att man inte lägger upp såna här filmer på internet. Är de modernt numera att filma när man föder barn? Man får ju såklart göra som man vill, men jag skulle inte göra det! Tycker de är rätt bisarrt! Men att filma barnet när de kommit ut är såklart okej!

 4. klara

  kan du säga vem som sjunger låten är du snäll.
  ps älskar din blogg massa kärlek till dig och dina söta barn <333333

 5. My

  Jag och min sambo försöker få barn och längtar verkligen efter att en bebis ska flytta in hos oss:) Jag längtar ännu mer då man ser på filmen när Kid kommit ut och läggs på vågen och sprattlar med benen:) Du är en underbar tjej!!

 6. Sandra

  Hej. Vi var med på en unge i minuten när vår dotter föddes 1/2-11 så de är filmat 🙂 är riktigt roligt att ha idag å kunna se tillbaka på! Dock blev de ingen filmning av lillebrors förlossning det ångrar jag men de gick så fort!

  Ha en bra dag 🙂

  Kramar

 7. Tina

  Inga filmer hann inte första va jag inne 1 timma allt gick fort. Andra var vi inne 5 min innan hon kom. Min sambo stod med ytterkläderna på och ryggsäck haha skulle nog vara en rolig film men snabb. Lite synd att det gått så fort med båda men ändå skönt då jag bara hade värkar i 2 timmar med andra tjejen. Bästa som finns<3

 8. Maja

  Vilken underbar film , sitter här med tårar i ögonen ! Snart är det min tur att ligga där 🙂 sån underbar känsla . Stor kram

 9. Martina Mullback

  Vilken fin film! Får flashbacks till när man låg där med lustgasen! Kom en tår på slutet <3 Det är obeskrivlig kärlek och värt allt!!

 10. marie

  Underbara starka kvinna! Tänk om vi andra kunde ha hälften av all din styrka och din härliga syn på livet! Du är dessutom en så fantastiskt underbar mamma till dina fina barn trots att du haft det tufft! Du är ett riktigt föredöme! Jag håller tummar och tår för du/ni har allt tufft bakom er och att en härlig framtid väntar tillsammans med Totte 🙂 Kram

stats