Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FORTSATT SJUKSTUGA!

Tack vännen för att du sparkade mig i baken 🙂 Har fått en del gjort  här hemma, men än finns det kvar att göra. Men det finns det väl alltid? Att städa när man har barn är som att skotta snö när det snöar 😉

Ellah har varit riktigt dålig under förmiddagen. Haft hög feber och kräkts flera gånger i timmen 🙁  Ingen magsjuka, utan hennes mage blir alltid irreterad och får inte ens behålla vatten när hon har så pass hög feber. Doktorn kunde inte svara på varför det blir så för Ellah, utan sade bara att vissa barn reagerar så vid sjukdom. Hatar kräk! Blää!

Ellah tittade på mig med svaga ögon imorrse och sade, Mamma, jag tycker inte om att vara sjuk! <3

Denna underbara unge sitter och kräks när lillebror Kidh frågar oroligt, vad gör du Ellah? Samtidigt som hon kräks svarar hon, Jag kräks Kidh du behöver inte vara rädd, Ellah är bara sjuk!

Asså SÅ stort hjärta och omsorg denna lilla tös har gör mig gråtfärdig! <3 Trots sjukdom tänker hon på andra hela tiden!

Fram mot eftermiddagen har Ellah verkat piggna på sig! Snälla håll tummarna för att hon är på bättringsvägen! Hon har fått i sig lite mat och en glass nu och har lite ork att leka med sin bror!

Jättesjuk Ellah imorrse!

Piggare på eftermiddagen!

Just nu har jag kamera högst upp på min önskelista. Jag älskar att fota, men har nu  ingen bra kamera, och jag känner att bra bilder kan liva upp bloggen. Hatar suddiga mobilbilder! Någon som har en bra kamera att rekommendera? Gärna vart man kan vinna på Lotto också så jag har råd med en 😉

Ps, Snart kommer en fin fin utlottning på bloggen! Håll utsik!

BAMSEKRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Stackars ellah:( min dotter kräks oxå när hon har hög feber:( så jobbigt för dom små söta! Hoppas hon blir bättre snart! Kikar ofta in på din blogg och du verkar så himla trevlig och snäll! Kram Tina

  2. Ulrika

    Stackars lilla gumman! Hoppas hon piggnade på sig mer nu under kvällen. Att hon är så mån om andra har säkert stor del i hur du uppfostrat dina härliga barn. Du verkar vara en helt underbar tjej. Jag hoppas att Totte vet att han dragit en riktig vinstlott. Lycka till o så håller vi tummarna för lilla goa Ellah. Kram!

stats