Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FRAMME I LINDVALLEN!

Heej snygging!

Efter en lång dag i bilen med stopp för lunch kom vi fram till våran stuga sent i eftermiddags! Det blåser verkligen storm här uppe och regnar 🙁

Tycker synd om min bror och Pappa som laddad för att åka vasaloppet öppetspår imorgon. Börjar fundera på om dom ens kommer komma in i mål!?   Men dom är extremt envisa båda två, så skam den som ger sig!

Barnen är himla taggade inför imorgon. Ellah pratar inte om nått annat än att hon ska börja i Skidskola imorgon. Snögubbarna heter dom tydligen i hennes grupp 😉

Kidh var med mig ikväll och hyrde skidor. Ni mån tro han växte flera meter när han kom ut med skidor och pjäxor till sig själv! Killarna som jobbade i uthyrningen ville ta med sig honom själv!! Jag tackade för komplimangen men sa att jag nog vill behålla min kille för mig själv 😉

Nu håller vi tummarna för bättre semesterväder i veckan. Det ska ju vara strålande sol när man är i fjällen? Iallefall ser det alltid ut så på filmer 😀

Den här veckan ska vi bara ägna oss åt varandra, njuta och inte tänka på alla måsten eller bekymmer! <3

STOR KRAM TILL DIG!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ella

    Har varit i Sälen varje år sedan jag var liten då min familj har stuga där. Helt underbart är det!

    Var också med i Snögubbarna när jag skulle gå i skidskola 🙂

    Ha en jättemysig vecka nu! 🙂

stats