Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FRAMME I TANDÅDALEN!

Underbar känsla att kliva ur bilen efter över 4 timmars lång körning!

Stugan eller mer huset vi hyr är helt underbart och ligger precis nedanför skidbackarna med en otroligt vacker utsikt. Är så otroligt tacksam att jag och barnen har möjlighet att kunna följa med på den här resan. 

Pappa/Morfar och hans fru Karin har sedan några år tillbaka hyrt en `stor`stuga i fjällen som vi barn och barnbarn får bo i for free!  För mig som är ensamstående är jag otroligt tacksam och glad ,då bara liftkort, mat, samt annat smått och gott kostar mer än vad man vanligtvis har råd till. 

Utan deras givmildhet mot oss barn och barnbarn hade vi inte kommit iväg på sådana här resor <3

I kväll har vi ätit middag, bastat och bara laddat batterierna inför morgondagen då både Ellah och Kidh ska gå i Skidskola! 

Ville mest smita in här på Bloggen för att säga Hej och tala om att resan gick bra 😉 Är det någon läsare som är i Sälen i veckan så får ni gärna höra av er 🙂

Hörs imorgon, nu ska vi se klart Wallander och dricka ett glas rött! Åhh, vad jag ska försöka njuta av den här semestern <3

front

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea Börjesson

  Jag är i Sälen, vill säga Lindvallen! 😀 oerhört härligt, men åker dock inte då jag har en liten dotter på 5 veckor imorgon! 🙂

 2. Bella med familj i Västerås

  Är det fler än jag som undrar om den här Annika Larsson är ett ”troll”??? Hon har på flera bloggar kommenterat med sina länkar till några skumma saker. Vet inte om hon gillar att folk ska läsa vad kirurger hittar där…. jag tänker på om barn läser bloggar

 3. emma

  Hej! Du är en sånn fin mamma! Jag har också två barn, en på snart 7år pojke och en flicka på sju månader. Med pojken var jag ensamstående till han var 5år då hans pappa inte ville veta av honom och sa upp kontakten med honom på hans ett års dag…Men nu har han en annan faders figur 🙂 Jag beundrar dej som är så stark efter erat uppbrott som kom från ingenstans, att du är så stark kvinna och en såå underbar mamma till dina barn! Shit så stark va inte jag när ja blev lämnad å klandrar mej mkt att pojken fått lida av det men han va ju säkert för liten för å förstå men ändå. Aja nu skulle inte ja skriva en hel historia här utan jag skulle bara säga att oj va jag diggar dej och tycker om att läsa din blogg

 4. Frida

  Här är en läsare dom oxå anlänt idag, fast vi befinner oss i Lindvallen! Önskar er en härlig vecka 😉 kramar

stats