Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

FREDAG IS IT!

Tjohoo vännen. Fredag, åh vad härligt med Fredag!! Jag räknar ner timmarna tills Totte kliver i genom dörren 😉

Hans famn har varit extra saknad några kvällar den här veckan då jag varit sådär superledsen några kvällar. Såå sjukt mycket som händer runt mitt liv just nu och jag känner att jag bara vill stanna tåget, kliva av, andas ikapp och hoppa på livet igen när jag fått ordning på allt som snurrar.

Känner att timmarna inte räcker till och jag går ständigt runt med dåligt samvete. Dåligt samvete mot vännerna som jag inte hinner umgås så mycket med som dom önskar, mot familjen, mot mig själv!

Nä nu får jag ryka upp mig och sätta fart här hemma!

Ikväll kommer några vänner hit (tyvärr har några blivit sjuka) för att umgås. Vi ska äta gått, ha klädparty (Meandi), dricka vin och så får vi se vart vi bär av senare. Antingen blir vi kvar här hemma eller så slår vi klackarna i taket på något dansställe. Totte blir kvar hemma med barnen 😀

Ellah fick igår Krya på dig paket på posten ifrån bästa vännerna i Göteborg <3

Härligt att starta helgen med friska barn igen, lång sovmorgon och uppfriskande frukost!

Ha en underbar Fredag! Glöm inte bort att du är värd att vara lycklig!

Lev livet så som du vill leva det, och låt ingen annan påverka dig! Du lever DITT liv och ingen annans! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats