Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

GALAPREMIÄR PÅ HASSELBACKEN!

Alldeles för kort miniweekend men så fantastisk underbar!

Vi hoppade över hotellet och valde att sova hemma hos Maggan istället. Hon är så otroligt ödmjuk och står alltid med öppna armar för än <3

När vi väl kom upp till Stockholm igår blev det stressigt för att hinna duscha och fixa iordning sig. Jag sprang runt som en galning fram och tillbaka i lägenheten med smink, locktång och kläder medans svetten verkligen rann om mig. Det har varit så fruktansvärt kvavt ute att det känns som om man kissat på sig dygnet runt, blöt och klibbig över hela kroppen!

Piffade och klara runt 17:30 tog vi en promenad bort till Biografen där Galapremiären av Gaurdians of Galaxy skulle visas. Måste erkänna att när jag såg trailern så undrade jag varför jag tackat ja till inbjudan. Den verkade vara skräp och inte alls i min smak. Tack och lov hade jag galet fel ! Riktigt bra film faktiskt!

Efter bion väntade bussar som skulle köra allihopa till Hasselbacken ute på Djurgården. Där bjöds det på mat, drycker, musik och oerhört roligt sällskap!

Måste erkänna att det känns lite skumt för `lilla` mig att mingla runt med Isabella Adrian, Stefan Sauk,  Regina Lund mfl. Även om andra ser mig som en B kändis, eller C kanske? 😉 Så ser ju jag fortfarande mig som ingen annan än mig, en liten tös uppväxt på landet som lever på i sin vardag!

Lämnade systemkameran hemma så här kommer lite småkassa mobilbilder från kvällen! 🙂

Niklas och jag har haft kontakt en längre period nu och han var verkligen lika trevlig som när vi snackat om inte snäppet trevligare och roligare i real life 🙂

Känner ni igen `ÈVA”från serien Adam och Eva? Jag älskade den tonårsserien när jag var yngre. Gjorde du?

Ènsam mamma gänget”

Pratade en lång stund med den ljuvliga sångerskan Zara Larsson och hennes mamma. Shit vilken go liten tös. Ellahs stora idol. Så ni mån tro hon kommer jubla när jag ska tala om att vi ska på hennes konsert i höst 🙂

SÅ jäkla goa killar i banden State of Drama som jag lärde känna under kvällen.

Efter middag och mingel åkte vi och många andra in till en nattklubb inne i city. Men efter några dans och skratt så kastade Totte och jag in handdukarna för att gå hem och sova. Tidigt för Stockholm men sent för mig (2:30).

Imorrse tog vi en frukost på stan, strosa i butiker en stund för att sedan åka tillbaka hem hit till Örebro. Ett kvällsdopp senare och middag på stan ligger vi nu i sängen och ska kolla en film. Vill gissa på att ingen av oss kommer orka hålla oss vakna filmen igenom 😉 Imorgon åker han hem igen 🙁 Fy fan för distans. Men glad för dom fina dagar vi får innan flytt blir aktuellt <3

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefin

    Kan du filma när du berättar för Ellah att ni ska på konserten? Hade varit kul att se hennes reaktion 🙂

stats