Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

GRÅTA I TIMMAR AV ATT ÄNTLIGEN FÖRSTÅ!

Var länge sedan jag grät så mycket som jag gjorde igår kväll. Helt plötsligt efter ett samtal med en mycket speciell person så förstådd jag för första gången någonsin varför jag har och känner som jag gör!

Varför jag känt att jag aldrig varit tillräckligt bra på något, varför jag som tonåring sökte uppmärksamhet på fel sätt bara för att känna sig behövd, varför jag ständigt känner känslan av att aldrig vara bra nog och varför det ständiga samvetet gnager över att inte räcka till!

Att inte vara bra nog , hur mycket man än ger av sig själv! Detta bottnar i många många år tillbaka och känslan av att `förstå`varför jag gjort som jag gjort i mitt liv och känner som jag gjort i alla dessa år var skönt men samtidigt SÅ skrämmande. 

Nu har jag för första gången förstått mig på mina tidigare handlingar i livet, mina känslor jag känt i alla dessa år men som jag stängt inne och inte riktigt förstått mig på, varför jag dragits till helt fel män och att få reda på vad allt bottnar sig i var helt enormt. En känsla av rädsla, lättnad och glädje. SÅ mycket på samma gång!

Nu för första gången kan jag börja `jobba`på detta och jag har bestämt mig för att  en psykolog kanske vore skönt att gå och prata med? Vet att jag borde gjort det tidigare men nu känner jag mig redo och som något jag tror mig behöva.!

Tack fina du för att du öppnat upp mig på ett sätt som ingen annan någonsin fått. Tack för att du får mig att våga gräva långt inne i mitt huvud och mina känslor!

Tack , för att du fått mig att inse att min största fiende av att inte duga till är jag själv!

jagn2

Tack för att ni orkar lyssna på mitt känslobabbel <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria S

    Du är heelt underbar människa! Klart vi ”orkar” lyssna på dig! Varför jag skrev ”” är för att det är ju självklart att du ska skriva om det du vill i Din blogg. Och det är bara intressant för läsaren att få en mer insikt i hur personen bakom bloggen är. Du är en härlig människa som delar med dig av många känslor, såklart inte alla. Du har säkert mycket att ge om du besöker en psykolog, kan nog vara riktigt skönt att få prata ut om allt och inget. Jag är jätteglad att få följa ditt och barnens liv här genom bloggen, önskar er allt väl här i livet! Jag har själv en dotter på 1 år, och du inspirerar mig i min mammaroll, på riktigt. Du är så fin mot dina små, och har så kloka tankar och funderingar. Lycka till med allt, jättekram från mig 🙂 / 26 årig tjej

  2. Camilla

    Hej hej
    Jag skulle tipsa dig om en dbt terapeut istället för psykolog. Jag har själv provat en del olika och har också en del sen barn och ungdomstiden att jobba med. Det är det som hjälpt mig bäst av allt! Kan varmt rekommenderas!! Kram Camilla.

stats