Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HÄR ÄR JAG!

Hej och välkommen! Kul att du hittade hit 🙂

För er som inte följt min gamla blogg så ska jag berätta lite om mig själv 🙂

Therese heter jag 27 år gammal och Mamma till två helt fantastiska ungar Ellah 4,5 år och Kidh 2,5 år gamla. Har sedan Kidh var 6 månader levt som ensamstående på heltid (förutom 4 dagar i månaden). Bloggade tidigare på Minbebis där jag pratade ganska öppet om mitt liv, min vardag, mina känslor osv. Vilket fick en stor respons från mina läsare och jag kände att jag kunde hjälpa och stötta andra föräldrar som var i samma situation som jag. <3

I våras sökte jag på skoj in till tv serien Ensam mamma söker, just för jag kände mig sjukt ensam. Har världens finaste familj, men ingen att dela den med. Jag har såå sjukt mycket kärlek att ge och var trött på ensamheten.

Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att jag faktiskt skulle bli en av dom tre utvalda mammorna som fick spendera hela sommaren med fantastiska äventyr och minnen <3

Ångrar inte en sekund min medverkan i detta program. Alla upplevelser, alla vänner man fått, glädjen i barnens ögon och framförallt så hittade jag det jag sökte. Mannen i mitt liv! <3

Galet att man kan hitta sin drömprins genom tv egentligen! Tror på ödet 😉 Och Totte som inte ens tänkte dyka upp på castingen för en finne haha. <3 Och här är vi idag! Kär, galna och förälskade och räknar dagarna tills Totte tar sin väska och flyttar hit till oss i Örebro.

I Jan-Feb är tanken!! Åhh som jag och barnen längtar!

Som jag hade saknat kärleken, att känna sig älskad! Den känslan jag har nu i kroppen vill jag alltid känna. Så satans underbart!!

Har under hösten bloggat på tv3.se i samband med att Nya Ensam Mamma söker sändes. Men eftersom jag och bloggen på tv3 inte är så överens (krånglar hela tiden) så bytte jag blogg helt enkelt!!

Är det något ni undrar över? Var inte rädd för att fråga! kanske finns massa saker ni vill veta som ni inte vet!

Stor KRAM till dig <3

VILKEN LYCKA <3

Lite blandade bilder från sommaren och några av höstens alla pressbilder på mig och Totte!

Finns såå sjukt mycket bilder och saker att berätta om denna sommar. Får göra olika inlägg om äventyren i Ensam mamma söker. Eller? 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. rebecka

  Fick ni betalt för att vara med? 🙂
  Jag tänker med tanke på att de spelades in i ca 7 veckor o då kunde ni väl inte parallellt arbeta? 🙂
  Alltså hur klarar man sig ekonomiskt över en sån sommar? 🙂

 2. Julia

  Hej Therese!
  Jag tyckte verkligen att nya säsongen av ensam mamma söker var så bäst! 🙂 Jag tycker att du har så fina o söta barn och du som person verkar jätte härlig och snäll, du valde helt rätt kille anser jag.
  Har dig lite som förebild nu, även att jag själv inte har några barn alls o bara är 19. Men du är en sjukt bra person!
  Kram! 🙂

 3. Amanda

  Hej fina Therese! Jag älskar verkligen dig och din underbara familj! Ni verkar ha en sån spontan och underbar vardag, fortsätt så. Så det jag vill säga till dig är att du är så jäkla snygg och underbar!!! STOR KRAM TILL DIG FIIINA THERESE!!!!!

 4. Ida L

  Hej Therese!

  Är så glad för din skull att du hittade kärleken. Ni är så fina ihop. Tycker det skulle vara intressant att läsa om hur du uppfattar din tid i programmet nu efteråt. Det skulle vara intressant att hör om upplevelser och händelser både som visades i tv och det som inte kom med.

  Kram Ida

stats