Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HELLO FRIDAY!

Tjohoo vad skönt med fredag!

Lite konstigt att jag tycker det då jag var hemma i stort sett hela veckan och var sjuk och jobbade endast idag. Men det är något speciellt över fredagar 🙂 Speciellt dom fredagar jag slutar 13 som idag!

All tid i världen till att få en mysig eftermiddag med dom bästa ungarna i världen <3

Tog ett enormt fruktfat till mellanmål! Barnen älskar det och blir sådär överlyckliga! Haha, tänk att ett fat fullt med frukt kan göra barnen så lyckliga!

Vi tog i eftermiddags en tur till stan för att inhandla nya `snabba` springskor till Ellah att ha på dagis! Mycket viktigt att dom ska vara snabba 😉

Hur har ni förresten. Har ni samma skor på förskolan som ni har hemma? Jag brukar vilja ha ett par vårskor hemma och ett par att använda på förskolan. Just för att dom sliter extra på dom på förskolan osv! Blir dock mkt dyrare så! 😉

Haha ser ni att jag gått och blivit ljusare i huvudet igen? Va faaan, kunde inte låta bli!  😀 Jag erkänner, jag trivs bäst i blont! Dock är det inte sådär kritvitt utan mer slingor i olika färger som gör det ser mer naturligt ut också.

Ikväll hjälpte ungarna mig att laga middag och sen har vi hunnit mysa en stund i soffan. Myset blev dock inte så långvarigt då båda barnen däckade efter 30 min i soffan 😉

Nu ligger dom här sovandes bredvid mig!

Tänk när man har barn. Vad lättare dom gör det att ta sig igenom jobbiga händelser, perioder i sitt liv. Dom får en alltid att må lite extra bra, ger massvis av kärlek och så länge man har dom känner man att man klarar allt och lite till!

Utan er två skulle jag vara tom! Helt tom!  Hur överlever föräldrar som förlorar sina barn? Jag får ont ända in i ryggmärgen bara att tänka tanken på att något skulle hända så mina barn tas ifrån mig.. Nä fy bubblan!

Nu ska jag pussa och gosa med dom lite extra innan jag bär upp dom! 😉

Blir ni också sådär känsliga och tankspridda på kvällen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats