Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HELLRE NÅGRA VOLANGER FÖR MYCKET ÄN NÅGON DIET!

Jag har så fruktansvärt dålig karaktär!

I två veckor tänkte jag på vad jag åt och tryckte endast i mig onyttigt på helgen. Jag är sån som tänker, hellre något kilo för mycket och leva gott än att gå på diet dygnet runt, månad ut och månad in. Så länge man är hälsosam och tänker klokt så tror jag det är bäst så 🙂

Men dessa nyttiga veckor har bytts ut mot choklad tre dagar i rad, mitt i veckan. Det är fusk. Jag får bara äta godis på helgen…

Skyller på ägglossningen 😉 Så var jag dum nog att låta barnen välja middag ikväll. Vad blev det tror ni? Pannkakor såklart! Då äter jag med, aldrig att jag ställer mig och lagar någon annan rätt till mig. Finns annat att lägga den tiden på 😉 Och pannkakor är alldeles för gott för att bara sitta och se på när barnen äter. VI kör på nytt efter Valborg helt enkelt 🙂  

IMG_8540 IMG_8543

Nu ska jag lägga barnen och sedan tänkte jag försöka svara på alla era frågor <3

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats