Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

HOTELLDYGN I GÄVLE!

Har aldrig tidigare varit i Gävle och oj vad fint det är!

Önskar dock vi haft lite mer tid att spendera där för att utforska staden ordentligt. Men det lilla vi såg var väldigt positivt. 

Borde kanske åka uppåt i landet oftare för semester? För mig har det alltid fallit mig naturligt att åka neråt i landet. Varför då? 

Från och med nu blir det ändring på det 🙂

I Fredagskväll checkade jag och ungarna in på Clarion Hotell Winn i ett stort familjerum. Familjerummet var stort och luftigt och precis vad som behövs med två barn och en hel del packning. Barnen kunde lätt leka och pyssla med ritblocken som låg på deras kuddar. Vi alla tre trivdes om jag säger så 😉

För att inte tala om frukosten. Ärligt? Har nog aldrig sett så stort utbud i en frukostbuffe tidigare. Ellah valde våfflor, ägg, juice och massvis av frukt medans Kidh tog yougurt med färsk frukt, bröd, ägg och juice och jag åt nog av det mesta 🙂 Frukt, äggröra, kycklingkorv, olika ostar, lax, pålägg, kaffe och ja, en hel del vill säga!

clarionIMG_9002_Fotor hotell wiin

IMG_9012IMG_9010

IMG_9018

IMG_9024_Fotor

Till barnens stora glädje fanns det en stor pool att leka loss i innan vi begav oss på middag <3

winn vi

Vi den lilla trion <3

Hit kommer vi absolut att komma tillbaka. Personalen spred så mycket glädje och energi att barnen fortfarande såhär två dagar senare pratar om dom!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nordic Choice Hotels

    Vad roligt att höra att ni har haft en så härlig vistelse på Clarion Hotel Winn Gävle. Det ser ut som att ni har njutit ordentligt. Hoppas ni checkade ut påladdade med mycket energi. Hjärtligt välkomna tillbaka när som helst! Hälsningar Victor

stats