Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

IKVÄLL ÄR SAKNADEN ENORM OCH JAG ÄR EXTREM BLÖDIG!

Jag vill skrika ut mina känslor, min frustration min saknad!

Jag saknar barnen att jag dör. Att skapa ett barn för att sedan behöva leva utan dom flera dagar i månaden är för mig en ren och skär smärta! Jag kommer aldrig kunna må bra i den situationen, men något man får lära sig leva med. Jag kan gråta om kvällarna för att huset ekar tomt, det är tomt på kärlek. Det är ensamt och jag vill ha deras värme och närhet här, hos mig <3

Jag vill höra deras skratt, deras tunga andetag mot min kind och jag vill höra deras små röster!

Mamma saknar er mina älskade hjärtegryn!

O, nej det blir FAN inte bättre med tiden! Jag har haft det såhär i snart hela Kidhs liv och inte en enda gång har det känts lättare att vara ifrån dom 🙁

Vi ensamstående får kämpa vidare, ge varandra en kram och visa att vi inte är ensamma om dessa känslor!

Puss och Kram och massvis av kärlek!!

Tänk vad blödig man kan bli när man sett en alldeles för sorglig film och saknaden från trollen gör sig extra stark..

Nu har jag bölat en liten stund, torkat mina tårar och nu ska jag krypa ner och försöka sova 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannah

  Hej
  vi har några dagar i stöten , det passar utmärkt vår dotter hinner aldrig börjar sakna och inte vi heller hon roterar hela tiden och mår toppen av det ibland är hon längre perioder varannan vecka då saknar både hon och vi massor. …sen återgår vi till d
  det vanliga dvs några dagar i stöten och alla mår bra igen kan varmt rekommendera det sättet:’-)
  http://www.hannah1982.vimedbarn.se

  från en annan ems mamma:-)

 2. Madde

  Heej.. vet precis hur känns att vara utan barn. O min son är snart 10 månader den 22 / 7. Saknar honom oxå. Förstår känslan. Många kramar på dej♡♡

 3. Josefine

  usch. kan verkligen förstå hur du känner. har nyligen fått barn och min lilla sessa är nu 2 månader gammal och jag kan bara känna med er som inte får ha sina barn hos sig och där barnen är varannan vecka.. kärleken till ens barn blir bara större och större för varje dag som går..

 4. Eva

  Jag förstår att det är jobbigt att vara utan barnen. Jag har alltid tyckt det också de gånger mina barn varit borta.
  Men samtidigt ska du vara väldigt glad att de har en pappa som bryr sig och som träffar dem.
  Det är nåt mina barn aldrig har haft och de träffar så gott som aldrig sin pappa. Inte ett telefonsamtal, inte en hälsning eller present till jul eller födelsedagar. Det är nåt jag tycker är jobbigt Barnen behöver båda sina föräldrar, och jag vet ju att du håller med mig där.
  Du får försöka vända på det och tänka på det positiva i att de ändå har en pappa som bryr sig och som de får träffa!! 🙂
  Det finns många barn som inte har det..

 5. Karin

  Ja det är verkligen hemskt att tvingas vara utan sina barn…. 🙁 Tårarna rinner när jag läser ditt inlägg, jag kan instämma i varje ord du skriver. Hur ska man kunna lära sig att leva med att tvingas vara utan barnen viss del av tiden när man önskar att ha dem hos sig jämt… Jag vet inte heller hur man ska göra men det måste bara gå på något sätt!! All styrka till dig!! <3

 6. Marre

  usch förstår att det måste vara hemskt =(
  Hur kändes det första..absolut första gången du lämnade dom?
  kram

 7. Anna

  Va olika man är, mina barn är hos farmor i en vecka och jag tycker bara att det är såå skönt att vara själv ibland. Vi pratas vid på tfn flera ggr i veckan och checkar läget, men ibland undrar man om man är en dålig mamma som inte ens saknar dem!? Missförstå mig inte nu, jag älskar mina barn som alla andra, men ibland är det bara så skönt att vara för sig själv.

  Ha det bäst, kram

 8. Niclas

  Hej
  Det var otroligt bra skrivit, just att alla säger att det blir bättre med tiden det är så fel det kan bli tyvärr. Jag separarerade för 8 månader sedan och det är mer än hemskt när man lämnar över barnen. Ännu värre är det man lämnar till sitt ex som har tankarna på helt andra saker…, ett tips där ute är INNAN ni bestämmer er för att separera tänk på BARNEN många förhållande är inte sämre än andra det går säkert många gånger att rädda men få försöker, jag är en av dem som inte försökte och med facit i hand när jag ser hur ledsna barnen är så ångrar jag mig och nu får jag leva med detta egoistiska beslut livet ut.

stats