Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

INGEN VANLIG DAG!

Godmorgon sköna soliga söndag! 🙂

Inatt skulle man ställa fram klockan en timme. Första dagen känns det som om man verkligen förlorar en timme och plötsligt så har halva dagen gått innan man vet ordet av det!

Här hemma håller vi just på att fixa i ordning oss inför 1 års kalas. Inte vilket 1 års kalas som helst, utan min älskade brors dotter fyller hela ett år! <3

Grattis våran fantastiska Wilma på din dag <3

Över till något helt annat! Vi satt nyss vid frukost bordet jag och barnen då Ellah plötligt säger. Ellah: Mamma, jag vet vilka som är gifta med varandra! Jag: Jaha, vilka då?     Ellah: Pappa Totte han är gift med sin telefon och Ville (min bäste vän) är gift med sin lastbil!

Hahah hon fick mig att kikna av skratt. Lilla hönan har blivit så stor och klok, för så är det! Ville jobbar typ, jämt och kör lastbil runt om i hela Europa och Totte har något telefon begär utan dess like. 😉

Jag vill stoppa tiden. Det märks att Ellah blir äldre och äldre och hon chockar mig ibland med hennes tankar, funderingar och hur klok hon egentligen är. Tänk att hon blir 5 år till sommaren. 5 år!? Vart sjutton har dom åren tagit vägen? Flygit förbi i raketfart!?

Ellah som 1 åring.

Nä nu måste vi åka iväg till kalaset. Ha en toppen bra dag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats