Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

INTERVJU MED TOTTE KARLSSON!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4l64Hz_TXj0[/youtube]

Här kommer intervjun med Totte Karlsson. Ni hade massvis av frågor och vissa fick nog honom att svettas lite 😉

En öppen och ärlig intervju ligger nu uppe på min Youtubekanal att ta del av 🙂

KÄRLEK <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alva

  Ja har en liten fråga vad sa totte när han fick veta att du hade blivit med barn?
  Snälla gör gärna en till interjuv med han så skoj!!!

 2. Lollo

  Hejsan fina du!
  Jag blev väldigt nyfiken i slutet när du sa att Totte ljög mycket haha!
  Är det något som ni vill säga om? Skämt å sido. Jättefin intervjuv.

  Jag vill också säga tack för all inspiration du ger mig, så underbar! ❤️

 3. Kristina

  Hej på dej Therese! Så glad jag blir att se er klara av nåt som detta även om det är som det är mellan er. Jag har inte kommenterat ert uppbrott tidigare, och inte velat vara på er med hur det ”borde” vara. Jag tycker snarare det är synd med alla kommentarer ni behövt utstå sedan ert uppbrott och ”haten” mot Totte för han valt som han valt. För mig har det känts precis som Totte beskriver om orsaken till ert uppbrott att gör han detta på grund av tryck utifrån eller är det verkligen han själv som vill. Med den distans ni har haft förstår jag också att detta steg för honom och ev även för dej skulle bli enormt. Nåt jag iställe funderat på innan och nu efter är, eftersom det ett tag lät som det skulle lösa sig med barnens tid hos pappan även om du flyttade till Göteborg där du har fler vänner & bekanta och ändå kunde tänka dej att bo. Har tanken då aldrigt fuinnits att nåndera flyttar närmare men att ni ändå bor på ert egna ställe bara att möjligheten att träffas blir smidigare och enklare?! då blir inte heller klivet lika stort, 🙂

 4. Anna

  Fy vad starka ni är att bara ni kan träffas och svara på dom här frågorna. Att Totte blir berörd av den näst sista frågan gjorde så jag fällde en tår
  MASSOR AV KRAMAR TILL ER BÅDA! <3

 5. GC

  Jättebra intervju och Totte svarade så bra. Trevlig och rar kille är han verkligen. Du är också det Therese och jag önskar er båda en ljus framtid även om det inte blir tillsammans. kram till er båda.

stats