Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

JAG VILL INTE VETA ATT DIN VÄN SKA DEJTA TOTTE!

Jag vet att ni gör det av välmening och för min skull. Det vet jag, så jag är inte arg. <3

 Men snälla, om jag ska ha chans att gå vidare och släppa på den här klumpen i magen så vill jag inte få reda på att du legat med Totte, att din kompis ska dejta honom eller att du hittat honom på flera dejtingsidor. 

Man kan tycka en hel del om hans beteendet och det får ni göra. Men snälla strö inte salt i mina sår, då läker dom aldrig!

Jag försöker så gått det går att ta mig och barnen igenom denna jobbiga seperation och ju mer jag får reda på desto mer undrar jag vem det var som sade att han Älskade mig för några veckor sedan och det gör bara ont i hela mig!.  

Vi kan väll bestämma att allt ni får reda på, håll det för er själva??

Ta hand om er <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Tycker Emelies kommentar snarare var spoton. Även jag har tänkt exakt samma tankar. Vi kan ha rätt. Vi kan ha fel. Svårt att avgöra när det är en sån liten procent vi läsare får ta del av – huvudsaken är att man ALDRIG stänger ut barnen. Behöver barnen ses, prata med totte och få sörja så måste man låta dom.

  Det tar tid stt förlora en person – och som vuxna KAN man klipp band och säga hejdå för alltid för ens egna skull – men barn funkar inte så. Och dom klarar inte det på samma sätt.

  Jag har varit både 19, 22 och 28. Alla gånger så förbannat sårad och man vill inget hellre än att sparka där ömheten finns, att trycka varandras svagheter och säga dumma saker – men som sagt, tar man med BARN in i relationen får man ta BARNEN ur relationen också.

  Man släpper sakta in i barnens liv, man kastar ju inte in en ny partner. På samma sätt måste partnern lämna om det tar slut. Sakta och lugnt. Tillsammans. Båda har ansvar mot barnen – man har inte längre ansvar för och mot varann. ❤️

  Jag tycker nu är SUPERHÄRLIGA. Så lika men ändå så olika. Men som sagt,det gör ont i hjärtat att läsa att ni klipper helt. NI javisst. Nu är vuxna. Men barnen…

 2. Emelie

  Precis som jag kommenterade i nov-dec så tror jag allt blev för mycket för honom. Du visar väldigt mycket känslor och det gör du även i bloggen, som de ser ut så har du låtit Totte stå pall för hur du blivit sviken i tidigare förhållande/förhållanden. Att du blivit sviken förut och sårad har satt spår i dig som du inte klarat av att hålla åt sidan. För att kunna starta ett nytt liv med en ny människa i en ny relation måste man ge den personen en chans och då fungerar det inte att hela tiden ha i bakhuvudet ”ja har blivit sårad förut”, för det visar sig både i kroppsspråk och beteende vilket den andre personen uppfattar. Och detta gör ju att den personen har ännu högre krav på sig att verkligen inte ”misslyckas” och göra dig besviken ÄNNU en gång… Och att ha den pressen på sig att man ”måste” prestera bättre och lyckas bättre än tidigare pojkvänner gjort är oerhört påfrestande och hårt.

  Sen att samtidigt komma från ett ungkarlsliv till att flytta in i ett radhus med en tjej som redan har två ungar det är ju som att flytta till andra sidan jorden. Det är motsatserna till varandra och ni verkar inte vara på samma plan eller särskilt lika. Totte framställs som en person som behöver mycket egentid och verkligen månar om sina vänner, han har ju aldrig haft egna barn och aldrig behövt ”försumma” vännerna eller privattiden. Och du sätter dina barn i första rum, alltid, alla dagar i veckan. Och du skulle ge upp allt för dina barn (vilket är självklart för alla som är föräldrar). Medan du njuter av att lugnt hemma-mys-liv med de du älskar så är Totte en aktiv person som behöver både utrymme och fritid. Vilket jag tror du vände till något negativt.

  Jag skrev en kommentar om detta redan i nov-dec och då fick jag ”skit” för det för du och många andra som läste kommentaren tolkade min kommentar som ett påhopp medan de var allt annat än det. Du måste bara acceptera och komma till ro med att du är där du är i livet, du har blivit sårad och det gör förbannat jävla ont. Du har blivit sviken och dina drömmar har krossats. Bilderna du målat upp i ditt huvud om hur du vill att framtiden ska se ut har suddats ut av en annan person som du älskade oerhört mycket. Men du måste acceptera det och sedan ”glömma” det och gå vidare för att kunna starta en ny relation måste man lämna de gamla bakom sig och jag tror att din ryggsäck med dina sår från tidigare relationer varit med in i denna relation medan du egentligen borde lämnat den ryggsäcken redan när du träffade Totte.

  Jag hoppas du kan komma över detta och se ljuset i tunneln och att du någon dag hittar den rätte för dig, du är en fin människa!

 3. Linda

  Ledsamt att människor inte klarar av att visa mer hänsyn och respekt!
  Måste bara tala om att jag kollade kommentarsfälten på Tottes Instagram och han skrev väldigt varmt och kärleksfullt om dig och barnen så jag blev nästan tårögd. Jag kan inte tro annat än att han verkligen älskar er och att han har ett hjärta och samvete trots allt! Vet inte om du har läst, men bara fina ord om er!
  Tråkigt att han valde att lämna er dock, förstår även på honom vilket attraktionskraft som finns mellan er och att det inte är lätt att vara den som lämnar heller. Det gör ont för honom också, speciellt att såra barnen som kom i kläm.

  Det kanske blev för mycket för honom att leva familjeliv på allvar? Kanske han ville vara en ”fri fågel” ett tag till innan han slår sig till ro.

  Tror inte på allt skvaller!
  Kramar

 4. p

  Asså förlåt men vilka nyllen som skriver såna saker och du blir inte ens arg det hade jag blivit men det visar bara sån fin person du verkar vara

 5. Maria

  Hej Therese!
  Tack för en bra blogg!Undrar var du har köpt din fina svarta och cerisa skidjacka och vad det är för märke på den?
  Ha det så gott!Kram

 6. Louise

  Herregud alltså- folk är verkligen totalt knäppa ibland! Hur är man funtad om man hör av sig till dig med sådan information?! Tänker man inte efter att man kanske sårar? Helt obegripligt! Hoppas du kan gå vidare i livet och små småningom hitta den stora härliga kärleken! Kram

 7. Martina

  Säg att någon skriver till dig att vännen ska dejta totte. Då lär ju vännen veta vad som hänt. Då undrar jag varför i hela friden man vill dejta någon som just betett sig så illa. Låter lite som påhitt men man vet ju aldrig, det finns folk till allt. Oavsett så är det fruktansvärt onödigt att skriva det till dig oavsett om det är sant eller inte.

 8. Zandra

  det finns folk som glädjer sig åt att andra är ledsna, men att skriva saker till dig om Totte det är elakt dom kan hålla sådant för sig självman vet inte hur mycket sanning det är i det man skriver.
  Bra att du har kommit på att du och dina barn är värda något bättre.
  Du är en fantastisk Mamma och person och tycker att du verkligen satsade på erat förhållande men han förstod inte hur mycket förhållandet betydde för dig..
  Var rädd om dig och jag önskar dig all lycka

 9. Emelie

  Har följt dig sen EMS. Tycker det är så tråkigt det som har hänt, men du är värd så mycket bättre än en ”man” som gång på gång sviker dig. Det är är häftigt att se hur stark du är trots allt negativt som händer.

  Vill med detta skicka några styrkekramar och säga hur fint det är att ni finner lycka i varandra, du och barnen!

 10. Magdalena

  hej jag hur totte kunde välja bort en sån fin person som du är och underbara barn som du har de fattar inte jag, kag kan förstå att du inte vill veta vem han har varit med eller är med. Så låt dom vara dom har tillräkligt jobbigt som dom har. Kram på er

 11. Magdalena

  hej jag hur totte kunde välja bort en sån fin person som du är och underbara barn som du har de fattar inte jag, kag kan förstå att du inte vill veta vem han har varit med eller är med. Så låt dom vara dom har tillräkligt jobbigt som dom har. Kram på er

 12. Magdalena

  hej jag hur totte kunde välja bort en sån fin person som du är och underbara barn som du har de fattar inte jag, kag kan förstå att du inte vill veta vem han har varit med eller är med. Så låt dom vara dom har tillräkligt jobbigt som dom har. Kram på er

stats