Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

KÄNNER MIG HALV I HJÄRTAT!

Godmorgon vännen min. Har du sovit gott?

Jag har sovit igenom hela natten för första gången på två veckor. Kan ha att göra med att jag inatt inte haft två ungar som klättrat runt i sängen 😉

Är jag knäpp, på riktigt? Barnen ska vara borta två nätter hemma hos sin Pappa (vilket inte är länge) men så igår kväll när barnen endast varit hemifrån några timmar så saknar jag dom att det gör ont i bröstet.  Jag känns halv på något sätt och det känns som ett  hål i bröstet. Jag njuter av egentid och den tiden jag och Totte får ensamma med att göra saker, bara han och jag. Men ändå inte samma känsla! Folk påstår jag är knäpp i huvudet som inte kan njuta fullt ut av ègentiden`utan att sakna barnen så mycket En del uttrycker det att jag borde tycka det är skönt med dessa ensamma helger.  Är jag verkligen så knäpp.? Ingen annan som känner såhär?   

Aja, nu släpper jag tanken om barnen för en stund, för jag vet att dom just nu har det superkul med sin Pappa. 

Om bara en halvtimme åker jag och Totte iväg för att spendera ett dygn på Färna Herrgård. 

Var länge sedan bara han och jag ensamma gjorde något, så det ska bli ljuvligt!  Egen tid är viktigt, även om ungarna kommer finnas i tankarna 😉 Det behövs i alla förhållande att man vårdar varandra och får förhållandet att växa lite extra 🙂  Alla behöver komma iväg från vardagslunket med jobb, stress och alla måsten! Stanna upp, älska, njuta och se varandra på ett helt annat sätt <3

Totte fick den här  upplevelsen av mig i Julklapp från Live It. Och visst hade jag en liten baktanke när jag gav den. Jag ville såklart själv åka iväg på detta 😉 Man får ju inte vara dum. Man ger något som man själv vill ha! WIN WIN!! 😀

Uppdaterar läget när vi kommit fram!

All kärlek till dig älskade vän. Ha en fantastik helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Du beskriver det EXAKT så som det känns. Man känner sig halv. Som att man har en magnet i bröstet och den andra finns i ens barn och ens man. Och är dom inte med en så drar det i magneten.

stats