Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

KÄNSLOSAMT INLÄGG!

Tänk så fort livet kan vändas upp och ner och förändra allt!?

Jag fick en väckarklocka när jag och min familj var med under Tsunamin och vi alla var nära att gå bort!

Att aldrig mer vakna upp på morgonen , att aldrig mer få se dagens ljus, aldrig mer få känna kärlek, aldrig mer få känna gräset mellan tårna och aldrig mer få skratta eller gråta. Den dagen förändrade min syn att se på livet. Jag tar inte längre livet för givet. Det gjorde mig spontan, glad, omtänksam, full av kärlek och framförallt började jag se på saker ur en annan vinkel. Jag gnäller inte längre över små saker eller lägger energi på skitsaker, vill jag uppleva något så gör jag det nu och inte sen.  Vad morgondagen eller framtiden bringar med sig vet man inte, och det är lite av det som är charmen. Känn och gör det du mår bäst av nu!

Från den dagen lever jag här och nu och vill leva, leva på riktigt. Våga chansa för att vinna, våga älska för att bli älskad, våga utmana mig själv <3

Har man inte varit med om att någon väldigt nära anhörig plötsligt tagits ifrån än, lika plötsligt som du blinkar, eller att du själv varit så otroligt nära döden att du ser livet ur en annan vinkel tror jag det är svårt att förstå sig på ordspråket. ta ingen för givet, lev här och nu!

Antar att dom flesta av er redan vet om vad som hänt. Vad som hänt en av mina vänner?  Att Magdalena plötsligt blivit ifråntagen det finaste en mamma kan ha, sitt barn. Fina, älskade Isak. 

Det Maggan just nu går igenom är obeskrivligt. Bara min tanke på det får det att krampa i magen och jag kan inte låta bli att snegla upp mot övervåningen där jag hör mina egna barn ligga och snarka. Tanken på att det finaste man har skulle ryckas ifrån mig får mig att fälla tårar.

Att tänka på att Isak satt här i min soffa precis där jag just nu sitter för snart exakt ett år sedan får det att kännas än o mer obegripligt!

Önskar tiden hade funnits för att fått lära känna dig mer, träffa dig fler gånger än vad jag gjorde..

I Fredags begravdes du i närvaro av din familj och närmsta vänner. Jag och barnen sände en stor blomma och omtanke till dig och hela dagen gick tankarna till dig och din familj! <3 Har försökt ge din mamma Kärlek och omtanke, men det är svårt att veta hur man ska hållas till något sånt här.  Känner att det enda jag kan ge är  att visa att jag finns här! 

Snälla älskade ni. Ta vara på dom ni älskar. Lev livet. Gör det ni mår bra av och var med dom ni älskar. Sluta planera för flera år framåt. Ingen kan se in i framtiden. Vi lever nu, nu! 

Jag tror alla människor drömmer om kärlek och äventyr. Tyvärr så hittar många skäl till att inte ens försöka. Rädslan håller många kvar. Livet är över snarare än vi kan ana. Har du en bil, så kör den. Har du pengar, så spendera dom. Har du personer att älska, älska dom. Vad väntar folk på? // Greta 70 år!

All kärlek till er <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Men det var väl ett jävla tjatande!! Dom bor 30 mil ifrån varandra och har väl helt enkelt inte tid att ses just nu! Å då blir det garanterat ännu jobbigare att vara ifrån varandra om folk hela tiden ska fråga om man har gjort slut för att man inte träffas eller skriver något om den andra. Sorry Therese att jag skriver detta under det här inlägget, det är verkligen tragiskt vad som hänt, men jag blir så trött på att läsa dessa frågor hela tiden. Kram

  2. Hannah

    Hej kära Therese ja undrar bara om du skulle kunna berätta om dig och totte? Har ni gjort slut eller varför är ni inte med varandra?❤️

stats