Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

KIDH ÄR PÅ VÄG ATT MÅ BÄTTRE!

Ikväll känner jag en lättnad och en enorm glädje! 

Min älskade son, fantastiska Kidh har börjat återvända till sitt vanliga, busiga, charmiga och kärleksfulla unge <3

Han har inte alls lika stora utbrott, han gråter inte lika lätt längre och han skriker inte att han är arg och vill härifrån.

Ikväll när jag stoppade ner honom i sängen, pussar och kramar honom godnatt och jag ser in i dom där stora bruna ögonen som numera är fylld av bus igen så tittar han på mig och säger: Mamma, nu gör det inte ont i hjärtat längre <3

Den ungen, den fantastiska ungen! Tänk vilken smärta och vilka känslor han känt dom sista veckorna och nu äntligen kunde han tala om att han inte har ont i hjärtat längre..

Behöver jag tala om att jag började böla när jag stängde dörren??

Är så vansinnigt stolt över mina ungar!! 

Puss och kram vännen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara W

  Men åh!!! Gud så härligt!!! Skulle vilja komma och krama om er alla tre, men speciellt dig Therese för du förstår nog inte vilket jäkla bra jobb du har gjort med dessa två. Du är bäst bäst bäst!!! Bamsekram från Östersund.

 2. anne

  Jag har 2 små barn (2&3år gamla)…måste säga att jag fick en tår i ögat när jag läste detta…jag är inte ensamstående mamma,och måste bara säga,att oj,vad jag beundrar dig o vad stark du är! Du har underbara barn och du är en underbar,klok mamma!

 3. Linda

  Men vad underbart Kidh uttrycker sig!! Förstår att du blir rörd.
  Barn har en förmåga att leva i nuet och jag tror att han hämtat sig tack vare att han känner att du är en trygg och fast punkt i hans liv. Han kanske har testat dina gränser för att vara säker på att du inte ska lämna honom men att du visat att du minsann finns kvar oavsett hur han än beter sig och vad han än säger? Härligt att Kidh mår bättre.

  Otroligt fina bilder på er!
  Kram

 4. carro

  Det är dig själv du ska vara stolt över, det är du som har format din lilla kille till en underbar liten människa! <3

 5. Rebecca

  Hej Therese! Måste verkligen säga att du verkar vara en fantastisk mamma och person, har läst din blogg här ett tag och de enda jag har att säga är fortsätt va den du är! 🙂 Trist det här när förhållande inte går som man vill, har själv en stor erfarenhet av det och har haft svårt att släppa taget.. Men vill man så går det! Jag hejar iallafall på att både du och dina barn får må bra 🙂 för de förtjänar ni! Kram Rebecca

stats