Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

KOMMENTERA HÄR I TÄVLINGEN TILL BARNENS Ö!

Attans, varför ska det krångla med att lämna kommentarer när jag precis slänger upp en tävling till er!?

Vi gör ett försök att ni kommenterar under detta inlägg istället så får vi se om det fungerar 😉

Inlägget angående tävlingen hittar du i inlägget tidigare! Lycka till <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Besök på stora holmen är obligatoriskt då vi vistas mycket på usö med dottern, pga hennes epilepsi. Att kunna ta med bästa kompisarna vore en stor överraskning för henne. Gillat på Facebook och följer på instagram.

 2. Lotte

  Jag har gillat på FB och följer på instagram 🙂 Det vore riktigt riktigt roligt att få överraska barnen med detta när jag får tillbaks de till ”mina veckor”. Bilderna ser ju helt underbara ut och jag är säker på att barnen skulle Ä L S K A det♥
  http://www.lotte4.blogspot.com

 3. Sara M

  Stora Holmen är en plats för dom minsta och även för oss vuxna.
  En plats där jag finner ro i kroppen där jag får leva livet och se så mycket glädje i alla barn som åker tåget runt ön och gungar, klappat djuren och allt skoj man kan göra. Var mycket där som mindre och senaste åren med mina kusinbarn.
  Nu när min son är över ett år och älskar djur och gungor vore det så perfekt att få ta med min sambo, våran son och våran sons mormor som vi ska åka från Norrland och hälsa på i Örebro.
  Vore en perfekt och mysig dag för oss alla!
  Har gillat på FB och Instagram.

 4. Hanna

  Hej! Vackra Stora Holmen 🙂 skulle vara så kul att vinna detta då mina vänner kommer och hälsar på och kunna bjuda dom på en heldag. Underbar plats för hela familjen 🙂

 5. Åsa

  Gillar gillar gillar. Mina killar älskar lilleputt tåget. Håller en tumme att vi vinner. Är du där lovar jag att säga Hej 🙂

 6. Sanna

  Åh tänk om jag skulle vinna detta och kunna få åka iväg
  Med barnen på en riktig sommarlovs-resa, och ge barnen något roligt att berätta i skolan till hösten.
  Ett RIKTIGT sommarlovs-minne.

 7. Tina

  Hej! Vore så himla kul för mig o mina barn att få komma o hälsa på på stora holmen:) har gillat på face och följer på instagram. Ha det toppen// Tina

 8. Madde

  Gillar och följer stora holmen. Vore toppen att vinna detta, vi bor nära så spendera en dag där vore ultimat. Dessutom är min man föräldraledig med våran dotter så skulle passa perfekt att överaska båda under deras ledighet.

 9. Sofia Bodin

  Nu har jag gillat på facebook och följer på instagram. Hoppas på lite
  tur så jag och barnen får åka till barnens ö.

 10. Helen

  Vi åker till Skara om 2 veckor, då vi har en bit att åka med två barn så vore ett stopp på vägen toppen. Min sambo satt och kollade och hittade Barnens Ö i samma stund som jag såg denna tävling. Så ingen skulle blir gladare än jag att vinna! Ha en fortsatt fin sommar! Har såklart gillat Stora Holmen på facebook och följt på Instagram 🙂

 11. Helena larsson

  Gillar där det går att gilla 🙂 vore perfekt att få åka dit efter besök på USö. . O att kanske träffa på dig 🙂

 12. Jenny

  Gillar och följer stora holmen. Min pappa bor i Örebro. Vilket är att jag inte träffar han så ofta. Så det skulle vara jätte kul att vinna till våra barn så får dom passa på att busa runt med morfar också 🙂 Tack för en jätte bra blogg. All kärlek till dig och totte 🙂

 13. Malin

  Följer självklart stora holmen på insta och fb 🙂
  Är i Örebro och hälsar på varje sommar. Så ett besök på stora holmen med barnen är ett måste.
  Tack för en underbar blogg ❤️

 14. therese

  Åhh. Vinner jag ska jag överaska min brors barn med att ta med dem dit. Varken jag eller dem har vart där. Vore en härlig present då jag fyller 40 imorgon. Har så klart gillat sidan o följer på insta

 15. Rosita

  Hoppas med mina och barnens tummar att vinna. När jag var liten jobbade min mamma där och jag var alltid med, nu vill jag ge mina barn samma känsla av lycka!

 16. Martina

  Super mysig barnö 🙂 jag följer och har gillat stora holmen som är en stooor favvo här hemma 🙂

 17. patricia nordberg

  är med och tävlar och håller tummar och tår att jag vinner och kan ge mina brors barn en rolig upplevelse <3

 18. Emma G

  Gör det nytt försök då 😉 Följer och gillar stora holmen så klart! 🙂 Superkul att den finns för oss i örebro! Ha en bra sommar 🙂

stats