Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

KRYSSNING VÄNTAS MED BLANDANDE KÄNSLOR!

Tack och lov har jag fått behållt maten dom sista två dagarna. Ingen är gladare för det än jag 🙂

Jag och barnen har packat väskan och jag håller på att finslipa på min föreläsning. 

Det är ärligt talat med blandande känslor jag åker iväg på den här kyssningen. Det ska bli fruktansvärt kul att åka iväg med barnen och träffa alla härliga föräldrar samt Mirka från Familjen Annorlunda igen, äta gott och mysa. Samtidigt är jag lite små nervös inför föreläsningen. Men inte så konsigt kanske med tanke på att det är min första 😉

Jag känner också att mina tankar inte är med mig och denna föreläsning till 100 procent. Just nu går mest mina tankar till min vän som just nu går igenom den största sorgen någonsin. Hon har förlorat sin son 🙁 Han var så fruktansvärt trevlig, ödmjuk och gjorde alltid ett gott intryck på mig dom gångerna jag träffade honom  Jag tänker på henne dygnet runt och jag har nog inte förstått vad som riktigt hänt än! Kan bara ge henne min kärlek vid denna tid och visa att jag finns här <3

Ha en fantastisk helg min vän. ta hand om dina nära och kära och umgås med dom som får dig att må bra. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    varför är aldrig totte med på familjesemstrar? varför är han inte med sin familj istället för att gå ut och festa varje helg? tycker det är respektlöst och omoget av honom och du therese förtjänar någon bättre!! <3 <3

stats