Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

LADDAR INFÖR PREMIÄREN AV STORA HOLMEN!

Att trycka i sig två stora kokosbollar såhär sent på kvällen är kanske inte det bästa? O garanterat inte en bra uppladdning inför morgondagen!

Imorgon är det Valborgsmässoafton och det är då vi slår upp portarna för Stora Holmen. Ni kommer väl ihåg att jag berättat att vi driver det inom familjen?

Under Valborg brukar vi ha 5000-10000 tusen besökare beroende på väder och vind. Allså en hel del för oss att stå i 🙂

Har till och med tagit ledigt från förskolan imorgon då jag behövs från tidig morgon till sen kväll!

Ellah vill gärna vara med på plats, och jag vill verkligen ha henne där. Att se sina barn lysa i hela ansiktet av glädje är a och o för mig. Men jag har ingen möjlighet att sköta det enorma stora jobbet imorgon om barnen ska springa runt där. Jag kan inte se till dom och jag är rädd för att en olycka skulle hända eller att någon skulle kidnappa dom kanske? 😉

Dom får helt enkelt fira Valborg med sin Pappa imorgon! Kan ju alltid hoppas att dom väljer att fira på Stora Holmen, som så många andra! 😀

Ska du dit?

Vi har fått våra urgulliga djur dit för säsongen. Lammungar, kalvar, grisar, ormar, spindlar, kaniner och ja många fler djur. Vårat populära tåg kommer gå i ett, trampbilarna kommer köras varma och i Cafet kan vi erbjuda allt från mat, till snacks, till ballonger, biljetter och annat smarrigt! 🙂

Hoppas vi ses imorgon!?

Nu måste jag lägga huvudet på kudden och ladda inför ett nästan 15 timmars lång jobbdag! 😉

Godnatt <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma Fahlberg

    Berättade om Stora Holmen för min sambo o sa att dit vill jag åka förbi i sommar. Han va inte övertygad så jag får verkligen tjöta…hehe

    Hoppas allt går fint nu när det är premiär 🙂

stats