Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

LYCKAT MÖTE INFÖR BARNMÄSSAN!

Känner mig idag på bättringsvägen mot tidigare i veckan. Tur det, då jag idag hade ett möte inbokat hela dagen. Ett planeringsmöte inför barnmässan Älskade Ungar 🙂

Mycket jobb, otroligt mycket jobb men förhoppningsvis värt allt i slutändan! 

Kan väl påstå att vi lyxade till mötet riktigt ordentligt. Förenade nytta med nöje så att säga. Vi spenderade förmiddagen på Gustavsviks relax avledning, där kunde våra idéer sprudla fritt och vi skrev ner varenda liten punkt, samtidigt som det var en otroligt rogivande miljö. Toppen!

Avslutade sedan med en stor Skaldjurstallrik för att fira ett lyckat möte och Halloween! 😉

Nu har jag kurat ner mig i soffan, under en filt, tänt ljus och väntar på min kärlek som förhoppningsvis kommer strax. Tycker det är otäckt att han kör 30 mil såhär i mörkret på sena kvällen. Olyckor händer så lätt!! Skönt att detta pendlande snart är över 😉 Thihi <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Måste bara säga att du är så fin, underbar och en sjukt vacker människa! Jag beundrar din personligt så grymt mycket!
    Ha en trevlig och fin helg.

stats