Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

MÖRKRÄDD ÖVER DAGENS FÖRÄLDRAR!

Hej min vän!

Satt nyss och skrev världens längsta inlägg om vad vi har för regler och uppfostran här hemma hos oss! Men sen raderade jag alltihopa. Fick lixom inte med allt jag ville 🙂

Kanske borde göra ett videoinlägg istället. Lättare att förmedla vad jag menar då! Får tänkas på! 🙂

Jag kan bli sååå fruktansvärt frustrerad på många av dagens föräldrar. Dom låter barnet/barnen köra med hela familjen och låter deras vilja komma först hela tiden, oavsett.  Gnäller eller gapar ungen så får den vad den vill ha!

Ge dom gärna en ipad att ha i nyllet 24/7 så slipper man ju umgås med ungarna också. Perfekta barnvakten!

Kan bli mörkrädd över vissa val föräldrar gör nu förtiden. Skrämmande.! Ska en data uppfostra ens unge?. Skjutspel och annat som föredöme?

Nää fy!!

Haha tur man själv är så nedrans klok 😉 Eller hur?! 😀

Tack för att du finns!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sussie

  Så himla bra inlägg. Hur ofta ser man inte en mamma eller pappa som har ett barn barnvagnen och ett till som går, föräldern går och håller en mobil i handen och ser inte ett dugg vad barnet gör. Eller skriker till mot barnet för att sen blicka ner i mobilen igen. Att ett barn får lära sig och hänga med i utvecklingen är bra, men det ska ju inte vara hela dagen, man har väll skaffat barn för att sätt dom vid en platta heller. Lär känna och uppfostra barnet väl och ut i skogen och plocka bär, löv etc och gör en fin tavla av det tillsammans med barnet. Ut i snön och lek(om det finns snö ute). Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Gör nåt kreativ så barnet får tänka själv.

 2. Angelica

  Håller fullständigt med dig. Har inte egna barn men umgås jätte mycket med min systers två små flickor. Det är så sjukt nu för tiden när man ser barn komma med en Iphone och andra sorters telefoner och surfplattor redan vid 3-6 års ålder. Ser det ofta när man är på matcher med lillebror m.m.
  Jätte glad att du valde Totte och du verkar vara en grym mamma.
  Ha en bra kväll!!

 3. Elin

  Ååh så skönt att någon ryter ifrån. Jag har en liten kille på snart 9 månader, och jag skulle aldrig i hela mitt liv ge honom ett iPad eller sånt skit. Vart tog tiden i skogen och bygga barkbåtar vägen? Dör håller vi oss i alla fall. Du är grym 🙂

 4. Erika

  Håller helt med dig! Och så ser man också riktigt småa barn som får ha iPad. Vissa menar att det är bra för att det finns t.ex pussel på dom men då tar jag hellre fram ett riktigt pussel och pusslar med mitt barn. Hojja. Sen finns det så mycket annat också, föräldrar som ger Coca cola till sina barn i nappflaska om kvällarna. Jobbar på barnavdelningen på sjukhuset och då får man ibland reda på såna saker. Usch och fy. Dock tycker min dotter om sånt som är sött och gott men hon får inte det ofta och inte heller när hon blir ledsen för att göra henne glad.

  Förresten du verkar vara en så himla fin person och en så fin och underbar mamma! 🙂 kram!

 5. Jojo

  Jag tycker inte det är fel med spel! Det jag däremot tycker är fel är de barn som får sitta obehindrat med spelet…att man som förälder inte sätter en tidsgräns per dag.-att spelet får agera barnvakt är ju bara ledsamt o tragiskt. -att de sedan inte har koll heller på vad deras barn spelar för slags spel. Många spel därute lämpar sig inte för barn. Men många spel därute är bra de finns en del kluriga o roliga spel som får barnen o tänka till. 🙂

stats