Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

NÅGRA SNABBA FRÅGOR!

Namn: Therese Liselott Wickman

Ålder: 29 år!

Bor: I ett Radhus i ett mysigt område i Örebro!

Gymnastiet: Barn och fritidsprogrammet.

Resor: Danmark, Finland, Polen, Spanien, Grekland, Italien, Malaysia, Usa, Thailand (vad jag kommer på nu)

Tatueringar: 6 stycken.

Öl eller vin: Ett gott vin, helt klart!

Vill du ha fler barn: Både Ja och Nej. Jag är nöjd med mina två men är samtidigt extremt bebissugen just nu. Men känner också att det är fel tillfälle i mitt och Tottes förhållande att skaffa barn nu. Totte är inte heller redo för fler barn och jag vill samtidigt inte vänta tills mina barn blir alldeles för stora innan eventuella syskon kommer. Som sagt, både Ja och Nej 🙂

Dröm: Att kunna leva på min dröm, mitt företag. Att kunna ta iväg familjen på resor runt om i världen så ofta som möjligt. Att köpa mig ett drömhus och låta det blomstra som vi vill, med inredning, värme och kärlek och besök <3 Att en dag få gifta mig barfota i en lång vit klänning och känna att mannen mitt emot mig vill dela resten av sitt liv med mig.. Typiska Svensson drömmar kanske? 😉

Barnens namn: Kim Ellah Joline  och Kim Kidh Vincent.

Just nu: Mår jag sisådär. Ligger nerbäddad i soffan och kollar film och försöker må bättre!

Puss och Kram vännen! Sov gott <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Gumman.. Vinden vänder snart och om du kommer upp till storstan ska jag muntra upp dig ordentligt! Hoppas vi ses i helgen det skulle vara så kul när så många är samlade 🙂 Stor kram
    /Ems kollegan <3

stats