Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

NOLL SÖMN OCH JULMYSIGT!

Godkväll vännen! Jag svischar förbi med golvmoppen i högsta hugg och stannar upp för att säga Hej till dig 🙂

Dagen kunde i stort sett inte börjat sämre. Har sovit noll timmar inatt. Vet inte alls vad det flugit i Kidh. Det här var första natten på säkert fyra nätter som han inte haft krupp och ändå så grät han, sov oroligt och vaknade hela tiden. När jag tillslut insåg att jag inte skulle hinna somna innan det var dags att gå upp började jag allvarligt att gråta. Så himla trött och tanken på att jag hade ett viktigt möte att gå på fick mig att fundera kraftigt över dom stora påsarna under ögonen!

Mötet gick trots trötthet väldigt bra och jag känner att jag snart kan ta på Barnmässan. Jag lixom snuddar den, så nära 🙂

Hatar att jag ska vara så överambitiös. Nu borde jag egentligen slå ner min feta, trötta röv i soffan och inte göra nånting och låta dom nytvättade kläderna ligga. Men vetskapen om att Totte plus två vänner är på ingång gör att jag får panik av att låta det vara. Så nu ska det putsas från golv till tak 😉

Men först ska jag sätta ungarna framför en film och låta dom få fredagsmysa med lite godis. <3

Har blivit lite julmysigt här hemma ändå. O betydligt mer kommer det bli 🙂

Ni kanske ser att jag har ett projekt framför mig nu innan barnen kan se film? Japp, att koppla in dvdn, boxen och alla sladdar efter att det togs bort under renoveringen 🙂

Barnens adventskalender från Ikea fick komma upp ovanför tvn. Så himla söt <3

Trevlig helg, ta hand om dig och dina nära <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats