Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

NYTT I HEMMET!

Jag trivs bra här där vi bor, men jag kan samtidigt inte känna mig nöjd fullt ut. Ni vet känslan av att inte äga sitt boende? Man vill fixa, slå ut väggar, måla om fönster och massa annat som känns oerhört dyrt och onödigt att lägga ner på en hyresbostad!

Vårat kök har ganska nyligen fått nytt golv och trots att det är mindre än vad jag skulle önskat och att det är sjukt fula fönster så funkar det 😉 Dock har vi haft ett alldeles för stort matsalsbord. Det är fint, men det är trångt och idag fick jag tummen ur  -öven och köpte ett nytt. Runt, vitt och lite mindre bord på Jysk nu när dom hade Rea. Har också beställt (då den var slut i butik) en fin vit skänk som ska stå längst ena väggen. 

Vad tycker ni? Var det bättre innan eller efter? 

Ekhyllan som står längst väggen ska bort imorgon och bytas mot en vit. Har dille på vitt 🙂

Fick också ett ryck ikväll och möblerade om hela Ellahs rum 🙂 Tog samtidigt bort köket och lekytan i träkojan i Kidhs rum och gjorde istället iordning en myshörna med madrass, kuddar, ljusslinga samt tavellistor jag satte upp längst väggen och satte böcker på. blev mysigt <3

Önskar dig en trevlig kväll älskade vän!

Puss och Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Olivia Törnqvist

    Hallå där Therese jag kom ju xD nä jag skojade bara det blev jätte bar det blir ju perfekt nu när ni är 4 i familjen. Tror inte du känner dig så ensam längre eller har jag fel ??? + en sak som man vågar säga när man inte pratar med dig = Du är så sjukt fin och jag älskar verkligen ditt utseende <3 Och jag tror inte du visste att jag läste din blogg eller hur ?? Nä ha det så bra så ses vi snart hälsa Ellah och spralliga pojken Kidh + tror du vet vem jag e 🙂

  2. Ullis

    Hej! Det blir jättefint. Men jag hade nog hängt upp vita, tunna gardin längder för att mer dölja det mörka, ”fula” fönstret. Tack för en fin blogg. Kram

stats