Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

NYTT I HEMMET!

Ni som har följt mig ett tag här på bloggen känner till renoveringen av vårt Radhus under hösten!

Det stora badrummet på övervåningen har fått klinkers golv och med hel kaklade väggar, lilla toaletten på nedervåningen samt tvättstugan har fått nya golv och väggar. Sådan stor skillnad och ni som varit med som sagt har fått sätt bilder på förändringen. 

Nu i veckan byttes golv ut i hall och kök. Oj, så skönt, och vilken skillnad, Nu vill jag springa i butiker hela tiden och leta nya möbler och inredning 😉 Tänk så lycklig man kan känna sig av ett upplyft i hemmet!? 

Nu är det endast ett rum kvar och det är vardagsrummet, där ska parketten slipas.

Om jag äger Radhuset??

Nej, jag hyr, det är en hyresrätt. Ett Radhus på 112kvm med 4 rum och kök med två våninger. Trivs jättebra här. När allt är klart ska jag fota så ni får se mer av vårat hem <3

Längtar till Totte kommer hit nästa gång så vi kan köpa lite nytt hem hit och han kan hjälpa mig sätta upp allt 😉

När detta inlägg lades upp fick jag direkt frågor om varför jag betalar för att renovera en hyresrätt. Det gör jag inte.! Detta ingår 😉 Det enda jag behöver betala är mellanskillnaden då jag valde ett annat golv en vad jag hade rätt till. Men annars ingår allt som sagt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats