Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

PÅ VÄG HEM!

Sitter på tåget hem ifrån Göteborg! Har musik i öronen och sitter och tittar ut på den blåa himlen och solen som strålar. Jag borde känna lycka och glädje och en enorm längtan till sommaren.

Men just nu kan jag inte känna så ,som jag så gärna vill göra!  Jag känner bara en enorm stor tomhet i kroppen, jag känner mig tung och orkeslös. Jag blickar tillbaka på gårdagen och tänker på varför, varför? Varför ska man stå upp för sig själv när samhället sviker?

Än är det inte över, men detta fick mig att tänka på er, alla ni andra som går eller gått igenom samma sak som jag just nu gör. Vart får ni orken ifrån? Hade inte jag haft mina barn hade jag aldrig orkat gå igenom detta helvete!

Utan dig Totte, utan min familj, utan Tottes familj och utan mina närmsta vänner hade jag aldrig  orkat så här långt!

Nu vill jag bara hem, krama om mina älskade bästa ungar och och ta en dag i taget!

Våga stå upp för dig själv! <3

All kärlek till dig vännen min!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mamma

  Till ”Maria”

  Mina tårar börjar rinna när jag läste din fina ord, och nu när hon som bäst behöver dem. TACK! Som mamma önskar man att man kan ta över en del av bördan, men det går inte hur gärna man än vill:(

 2. Maria

  Hej fina människa. Jag vet vad du går igenom.
  Jag vet inte om vi upplever känlorna på samma sätt.
  Men jag har varit där du är just nu.

  Man måste göra ett val. Jag sa ständigt högt till mig själv. När ingen annan hörde såklart. Bit ihop! Bryt inte ihop nu för i helvete! Jag peppade mig själv. Jag pratade mycket, jag var elak, jag var tyst. Jag var allt på en gång..
  Barnen är nog ens största räddning. Du måste välja att vara glad, trots att du vill krypa under täcket i en evighet.

  Jag har också barn, och tack vare dem och mina vänner och min pojkvän så väljer jag att inte ta någon skuld. Det är nog det viktigaste. Du är en fin fantastisk människa som jag har följt sen du var med i somras. Du väljer hur du vill leva efter denna händelse. Ibland hjälper det att prata med någon utomstånde, kanske en kurator. Ibland vill man bara ha sina vänner och sin familj nära. Du kommer le lyckligt utan anstränging igen. Du kommet må bra ifrån hjärtat. Jag vet det. Jag har aldrig kommenterat en blogg i hela mitt liv. Och ta du bort kommentaten om den verkar för avslöjande. Ta bara till dig orden och tvivla aldrig på dig själv. Tusen kramar.

 3. Wilma

  Hej! Ville bara på mina dig om videoinlägget om tsunamin. Förstår om du har mycket nu. Skulle bara påminna dig så du inte glömt bort. Styrkekramar från Wilma

 4. Barbro

  Jag önskar dej all lycka!
  Ha nu en bra helg med dina söta barn.
  Vore ni närmare skulle vi kanske kunna hitta på något skoj tillsammans.
  Bamsekram till en go tjej som du.♥♥♥♥
  ps läser du alla mail? har skrivit några till dej men inte fått några svar ds

stats