Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

PÅ VÄG TILL HUVUDSTADEN!

Hej vännen!

Sitter på tåget mot Stockholm och försöker få lite jobb gjort!. Att jag hann med är lite av ett under 😉

Morgonen hemma har kanske inte riktigt gått så smidigt som jag önskat. Två barn, eller rättare sagt ett barn som inte varit på sitt allra bästa humör och stridit emot vad gällande allt.

Det blev väldigt stressigt där i slutet så vi fick springa in på Förskolan. Tack för världens bästa pedagoger som såg att jag var enormt stressad och som sade till mig : Therese, pussa barnen hejdå så tar  vi av barnen ytterkläderna. Tack, i det ögonblicket betydde dom orden så mycket och det gjorde att jag lyckades komma med tåget…

När jag kommer fram till huvudstaden väntas ett event på Sturebadet. Ska bli skönt att få njuta av några timmars spa, precis vad jag behöver!

Efter eventet ska jag möta upp några vänner för ett glas vin. Jag behöver lite hederligt tjejhäng just nu 🙂  Blir att jag sover kvar hos Evelina ikväll för lite pjymasmys då jag har viktiga möten inbokade imorgon förmiddag innan jag åker hem mot Örebro och barnen igen <3

Vi hörs sen vännen!

Ta hand om dig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats