Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SAKNAD OCH FRÅGESTUND!

Ni mån tro jag saknar min Mamma. Jag är en riktig mammagris och min Mamma är inte bara min mamma och barnens Mormor, utan hon är även min bäste vän.

Vi har alltid haft ett väldigt nära band i mellan oss och jag hoppas att jag och Ellah kommer fortsätta ha samma tajta band vi har nu, livet ut <3

Med tanke på allt som hänt sista tiden så saknar jag henne mer än nånsin. Jag saknar att få gråta ut och krypa upp i hennes famn. Att få vara svag för en stund och slippa orka vara stark. Att bara få `vara` en stund och få bli ompysslad hjälper oftast och hos henne  känner jag mig som tryggast och starkast!

Har sista veckan fått en en del frågor och med tanke på att det verkar vara en hel del nya läsare som även hittat hit så kör vi en frågestund!

Vad vill du veta? Något du funderat över? Något du önskar?? Ställ din fråga här så ska jag göra mitt bästa att besvara den!

Puss och Kram <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Har du och Totte haft kontakt sedan han lämnade dig igen? Hur har barnen tagit det? Hade du det på känn eller kom det som en chock? Hur la han fram det? Eller drog han bara? Skulle du ge honom ytterligare en chans om han ville komma tillbaka? Styrkekramar

 2. Jenny

  Jag vill först säga att jag verkligen beklagar sorgen du har! Men jag vill att du ska veta att du verkar vara en mycket stark och underbar person. Du är nog mångas förebild. Många styrkekramar sänder jag till dig! <3
  Min fråga till dig är, söker du efter en ny livskamrat fortfarande? Och isåfall letar du? Tex på dating sidor, på stan eller något liknande. Hur ska din dröm man vara till settet? Många kramar till dig!

 3. Sandra

  Har du någon kontakt med totte efter han lämnade dig och barnen?
  Var det enbart hans beslut eller var du delaktig i det?

 4. Frida

  Var hittar du all din stryka och glädje?
  Jag är imponerad.

  Jag funderar på att börja plugga till ev förskolelärare. Något du rekommenderar? För och nackdelar?!

  När tror du är den optimala åldern att skaffa barn. (Alla är sjävklart olika, men om du får tro generellt).

  Måste bara säga att jag trycker du är grym!! Du ska vara stolt över dig själv. Det är inte många som gått igenom det som du gjort på så kort tid.
  Fortsätt vara den du är och sprid glädje och trygghet.
  Stor kram till dig!!

 5. Sabina

  Vet du av vilken anledning Totte flyttade så hastigt? Verkade ju komma som en chock. Ni var ju nyss på en Herrgård o hade hur romantiskt som helst. Verkar som det hänt något drastiskt..

 6. Saga

  Jag tycker så sjukt synd om dig och din fina familj. Usch och fy för detta. Mina frågor är kanske lite för privata och jobbiga så känn inte att du behöver ta med dem om du inte vill.
  Det här med att totte gästbloggade, det var ju inte alls länge sedan han gjorde det senast och där ger han en helt annan bild av allt. Även fast han bedrev såhär svårt det är att bli sambo med en hel familj så verkade han så nöjd med det.
  Känner du att det var falskt gjort av honom?
  Tycker du att han har gett upp för lätt?
  Det var ju inte heller länge sedan ni reste bort en helg och allt verkade så perfekt. Var det inte så på riktigt eller var det jätte mysigt och bra och att han helt plötsligt vill flytta ut kom som en chock för dig?

  Ta hand om dig! Och glöm inte att tiden läker alla sår. Hur töntigt det än låter så stämmer det. Allting blir lättare med tiden.

  Kram

 7. Matilde

  Hej, jag har några frågor till dig = )

  Vad ville du bli när du var liten?
  Hur såg dina betyg ut när du gick ut nian?
  Vilken kamera använder du när du fotar?,(bilderna är FANTASTISKA)
  Sminkar du dig varje dag?
  Hade du sett EMS innan du var med?
  Land du vill åka till?

  Ta hand om dig, du är GRYM! Beklagar sorgen, styrkekramar till dig, Therese!

 8. Karro

  Har bara följt er bägge på instagram, och för mig kom detta som en chock. Kan ha missuppfattat, men via insta har jag fattat det som att ni åkte iväg, bara du och totte, för att bo på hotell en natt, och bara några dagar senare var det slut? Vad hände? Och hur kan det verkat så himla perfekt för att allt sedan vände på en dag ipricip? 😮

  Tycker du är sjukt stark som både går igenom detta, samt klarar av att dela med dig av dina tankar och känslor. Styrkekramar till både dig och barnen!!!

 9. Carro

  Hej. Först o främst vill jag beklaga för sorgen. Både Totte som lämnade dig och sorgen för dom som gått bort.

  Min fråga är om du ångrar att du var med i EMS? Har barnen kontakt med sin pappa? Är det samma pappa?

  Sen vill jag bara säga det med egen erfarenhet att man måste faktiskt få bryta ihop och vara ledsen ibland 🙂

 10. Karin

  Hej! Har läst din blogg ett tag nu och jag är lite nyfiken på din blodsjukdom du nämnt ett par gånger. Jag vet inte om du skrivit namnet på sjukdomen tidigare men frågar här. Vad har din blodsjukdom för namn?
  Jag har själv en ovanlig blodsjukdom därav min fråga 🙂

  Självklart skickar jag många styrkekramar och jag hoppas att allt vänder snart för dig och barnen. Ni förtjänar all lycka och att må bra!

  Kramar

 11. Sara

  Hej ! Jag har fölt dig sedan du var med i EMS. Jag har helt enkelt några frågor till dig. Vad var det som gjorde att du och Totte lämnade varandra denna gången? Hur tar Ellah och Kidh att totte inte är hos er längre? Om det hade fått leva om detta senaste året och du hade sett hur totte behandlade dig hade detta gjort det då?

 12. Josefin

  Hej! Jag har följt din blogg sedan du var med i EMS men har aldrig kommenterat men nu tänkte jag ställa en fråga. Vill börja med att säga att jag beundrar dig verkligen, du verkar vara en toppenmamma till dina barn, varm och så godhjärtad! Beundrar verkligen dig som ensamstående, dessutom med alla motgångar som drabbat er nu. Du verkar vara en stark tjej, jag vet att du tar dig igenom detta också men glöm inte bort att ta hand om dig själv.
  Tack för en toppenblogg!
  Nu till min fråga 😉 Hur har barnen tagit det denna gången av att Totte inte finns med i familj längre?
  Många styrkekramar / Josefin

 13. Elin

  Hej 🙂 Jag ville bara säga att du är värd så mycket mer än Totte, jag har varit i samma situation och hoppas att du inte går tillbaka en gång till 🙂

stats