Från Nya Ensam Mamma söker i Tv3 till min vardag

SLUT MED TOTTE!

Heej vännen!

Har ni känt att ni vill, om bara för 1 minut få hoppa in i någons kropp för att få veta vad den människan verkligen känner, tycker och tänker, på rikigt! Vad som är sant och inte sant?

Jag vet inte om jag ska bryta ihop fullständigt eller hålla mig stark och låta klumpen i magen växa och bli större!

När Totte valde för ett tag sedan att ta en `paus`blev jag helt förstörd. För mig var detta slutet på vårat förhållande. Sen att det kom från en klarblå himmel gjorde nog hela situationen jobbigare och tuffare.!?

Från att ena dagen vara och kolla möbler till vårat kommande hus, få sms där jag är hans allt och att han är så lycklig med mig för att 24 h senare få ett sms om en paus i vårat förhållande! Allt hade enligt honom gått otroligt fort och när han började förstå att Nu, verkligen Nu så ska vi flytta ihop på riktigt fick han panik, eller extremt kalla fötter kan man ju också kalla det!

På ett sett förstår jag honom och accepterar hans beslut. När han lixom hade sagt i både tv, tidningen och till mig att han skulle flytta hit så fick han en inre stress och försökte slutfölja detta trots att han inte själv var redo! Hade vi pratat ordentligt om detta tidigare, verkligen satt oss ner för att berätta så hade det nog aldrig blivit såhär!? Vi hade kunnat bromsa upp tidigare, njuta av våra underbara helger tillsammans och inte kasta oss in i nått bara för att det var så det skulle vara. Speciellt med pressen från alla andra runt om oss!

Under våran paus har vi setts, pratat och älskat som om vi vore tillsammans!

Under våran tid ihop, när vi inte hade paus så har vi fått stött på en hel del olika hinder. Våran kärlek har alltid varit så otroligt stark och vi har stöttat, älskat, gråtit och skrattat tillsammans genom den här tiden.

Men är det något jag lärt mig om mitt tidigare förhållande så är det tillit. Tilliten i ett förhållande är så otroligt viktig! Litar man på sin partner till 100% har man aldrig någon klump i magen av oro, man är trygg med  vart man har eran kärlek!

Med mitt x så fanns där ingen tillit under dom sista åren. Jag minns att jag mådde fruktansvärt dåligt! Jag visste tillslut inte vad som var sant och inte sant av det han sade till mig. Jag trodde på honom av kärlek,men  kunde flera veckor senare få reda på motsatsen. Detta gjorde att jag började undra om jag ingenting var värd? Om jag var värd att behandlas som luft? Om jag inte var värd sanningen?  Om jag inte var värd att behandlas med respekt?

Nu känner jag att tilliten till Totte svajar riktigt ordentligt. Jag vet inte vart jag har honom längre!?

Han påstår att han älskar mig otroligt mycket och bara behöver lite tid för att stanna upp. Men han får mig just nu att må allt annat en bra! Saker jag får höra på omvägar om honom som får mig att tvivla på vem han är!?

Allt han säger till mig? Är allt bara ett påhitt? Eller är det äkta?

Älskar man någon så anser jag att man behandlar personen väl, visar respekt, tillit, enorm kärlek och tar hänsyn till varandras åsikter.

Jag vill och vägrar känna mig som om jag inte duger för någon igen!

Jag vet att jag duger! Jag är en bra tjej, ger massvis av kärlek, respekt, och massvis av omsorg. jag förtjänar någon som för en gångs skull kan kämpa för mig! Jag tycker jag är värd det, och så borde alla tycka!

Jag har lovat mig själv att jag aldrig vill känna som om jag inte duger längre! Aldrig!

Det sårar och förstör bara för än själv för mkt. Hur mycket kärlek det än finns till personen i fråga!

Jag älskar Totte att det värker i bröstet! Allså verkligen värker. Jag skulle göra allt för honom och lite till och det tror jag han vet om!

Men ska man inte bli behandlad som man själv behandlar folk?

Jag ger kärlek och vill ha kärlek och respekt tillbaka!

Totte är så förbaskat bra på så många sett och viss! Att han är min soulumate är det ingen tvekan om.  Dessa känslor har jag ALDRIG känt med någon innan. Vi ser framtiden på samma sett, vi har samma sjuka humor, skiter lite i vad andra tycker och lever som vi vill, hans enorma kärlek och ansvar till mina barn.

Om han kunde sluta vara så förvirrad och istället kunde ta vara på det som han påstår betyder så mkt i hans liv!!

9 fantastiska månader blev det tillsammans!

Önskar allt vore annorlunda <3

Säger härmed hejdå till min själsfrände, bäste vän och pojkvän!

 

 

Alltid ovasett kommer jag aldrig glömma våran tid tillsammans!

Att allt slutade som det gjorde trodde jag ärligt talat inte! Verkligen inte!  För jag känner Tottes kärlek till mig, jag känner kärlek till Totte och barnen avgudar honom! Att man ska kunna acceptera att allt ändå slutade såhär med den enorma kärleken mellan oss är otroligt svårt!

Alla runt om förstår inte vad vi håller på med!??

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patrizia

  Therese verkligen tråkigt 🙁 men nu ska jag inte vara elak på något sätt. Men jag fick den känslan när du valde honom att de tyvärr skulle gå så här 🙁 ni var verkligen jätte söta tillsammans och man ser att du älskar honom. Men jag tror fortfarande att du skulle fått de bättre ihop med den andra killen. Nu tappade jag namnet. Men han du var med på semestern också. Gotläningen han var osäker hur han skulle visa sina känslor men tror han hade super mycket mer i sig. Jag tror tyvärr att totte tog detta för en tävling en kul grej. Sen var han inte berädd på att han faktiskt skulle bli kär :-/ jag vet inte. Men den känslan hade jag och lite rätt kanske jag hade.
  Kram till dig iallafall och till dina barn!!

 2. Frida

  Jättetråkigt verkligen. MEN som jag brukar säga: hellre är jag ”ensam” än att att vara i ett osäkert och 99% förhållande. Tiden kommer utvisa, är ni rätta för varandra kommer det att bli ni och om inte så kommer du vara tacksam den dagen du träffar mannen i ditt liv. Förstår att du just nu känner att Totte var/är din själsfrände MEN tror det är en känsla just nu. När det är på riktigt kommer du förstå 🙂 Önskar dig all lycka till och VET att The Man in your dreams kommer dyka upp och då känns det 100%, inga tveksamheter. Kram!!!

 3. Jenny

  Oj, trodde verkligen inte att det skulle ta slut mellan er! Ni verkade ju så lyckliga.. Tråkigt iaf, vet hur det känns.. Men livet går vidare, tro mig 🙂

 4. Malin

  Skickar en massa styrkekramar till dig. Du är otroligt värdefull och en jättefin person som inte förtjänar annat än att må bra. Som du själv skulle säga, du är fin som du är, glöm inte det ♡♡

 5. Emilia

  Känns ju verkligen jätte tråkigt att det tog slut, har följt med din blogg här nu den senaste tiden, och tycker verkligen det låter sjukt tungt. Speciellt då han kommit så nära hela din familj, och det inte handlar om bara er två, utan även barnen som har blivit så nära Totte. Men vad kan man… Hoppas allt ordnar sig på något sett, eller det gör ju det, kan ju ta en tid dock! Kramar till dig! 🙂 Tycker det var modigt av dej att dela med allting i bloggen, säkert lite skönare också än att gå och grubbla för dej själv. Sköt om er!

 6. Anna

  Usch… Sitter här med tårar i ögonen och nästan en klump i magen! Måste vara fruktansvärt att känna som du gör! Ville bara skicka en stor kram!!

 7. Ida

  Totte har väl ingenting att förklara för dig eller oss som läsare?! Det var det dummaste jag hört. Ett förhållande är mellan två personer, och vi får ta del av Therese version. Totte är inte skyldiga oss att förklara sin över huvudtaget, för han har inte valt att offentligt i en blogg berätta öppet om sina känslor/tankar. Tycker att det är otroligt respektlöst att välla ur sig något sådant. Håller fast vid att ett förhållande är privat och att det som händer där, är mellan de två personer som ingår i det.

 8. Sanna

  Du kommer ha en tuff tid framför dig jag har varit i samma sits.. Nu såhär i efterhand när jag tänker tillbaka på allt så var jag alltid mer kär i mitt ex än vad han var i mig. Jag gjorde allt för honom medans han gjorde allt halvhjärtat. Han visste inte vad han ville och till slut orkade inte jag mera. Tilliten fanns inte heller där jag såg honom på bilder med andra tjejer av en slump och han hade till och med 2 st Facebook konton. Som sagt kärleken gör en blind men jag ville så gärna att de skulle funka. Inte alls långt därefter hittade jag mitt livs kärlek (trodde aldrig jag skulle hitta eller vilja ha ngn annan)och han behandlar mig som jag förtjänar att bli behandlad och velar inte fram och tillbaka! Ett förhållande är jobbigt och tufft men man kan inte kämpa ensam utan båda måste vilja kämpa för varandra. Du förtjänar ngn bättre! <3

 9. Sandra

  Kramar till dig! Så fin och omtänksam som du är förtjänar Du den allra bästa som kan ge dig den kärlek och respekt som du är värd! <3

 10. Linda

  Hej fina du. Beklagar allt ledsamt för dig o barnen. Låt tiden läka och ägna din tid till att fundera på dig själv o barnen. Du är värd varenda lycka här i världen. Trist m Totte för ni va verkligen jättefina men karlarna kommer stå på rad för att vinna ditt hjärta den dagen du är redo. Med din karisma, kärlek och dina underbara trollungar så kommer du göra nästa kille lycklig. Du måste tro på dig själv o inte låta andra kasta undan fötterna på dig! Stå för vem du är o förändra dig inte för nån annan. Du verkar fantastisk. Kram fina du

 11. Erika

  Fina du!! Jag förstår verkligen precis hur du känner dig. Jag tycker verkligen att ni passar sååå himla bra tillsammans. Jag känner ju iofs ingen av er så egnentligen kan jag inte uttala mig, men efter det man sett på tv och läst här i bloggen så han ni känts som gjorda för varandra. Det jag kan känna nu sådär spontant är (efter mina egna erfarenheter) så är det att om en person vill ha en paus.. Då är det inte bra helt enkelt.. Om man tycker att allt har gått fort, vilket jag oxå förstår. Men om man känner en så stark kärlek som han säger att han gör så säger man det. Att man inte är redo att tex flytta ihop ännu, men man vill inte ta en paus. Det är för mig helt obegripeligt. Har som sagt varit med om samma sak själv.. Han älskade mig ÖVER allt annat.. Min son kändes som hans och min son avgudade denna människa. Sen pang bom var det dags för en paus och jag fattade nada. Vi sågs och vi hade sex. Men det var fortfarande en paus. Galet nu då jag tänker tillbaka. Jag fick höra saker som tyvärr visade sig vara sanna… De lägger jag ingen vikt i längre.
  Du är verkligen världens finaste.. Både på in och utsidan. Även om det känns tungt nu så kommer detta i längden att vara hans förlust… STOR varm kram till dig!

 12. Jessica

  Styrkekramar till dig Therese. Jag kan förstå vad du går igenom. Det är jobbigt o man vill bara skrika rakt ut. Men du kommer att resa dig från detta o hitta en kille som förtjänar dig o dina barn kärlek. Som ger lika mycket som du ger honom. Jag kan förstå att allt har gått snabbt mellan er o att ni haft en hel del saker som man kanske inte ska ha dem första 9 månader tillsammans. Men det borde samtidgit gjort er starkare. Ni var väldigt fina tillsammans o jag blev rörd när jag läste nu vad du skrivit. Men som några skrivit här innan att gå o hoppas på något som kanske aldrig bli. blir bara jobbigt varit med om det själv.
  Du är en underbar människa kramar igen <3

 13. Linda

  Styrkekramar till fina Therese! du är stark och han kommer ångra sitt val. Ni var så otroligt fina och starka ihop också.
  Du har dina kärleksfulla och fina barn. Du kommer en dag finna kärleken igen..

  stor kram till dig och dina barn<3

 14. Johanna

  Försök att tänk att du är tacksam för att han visade dessa sidor för dig nu och inte när ni hade flyttat ihop och allt var innästlat och klart! Du är värd någon mycket bättre! Du kommet hitta den rätta nån dag! Kram från Johanna i Stockholm

 15. Ledsen

  Usch va tråkigt :-(. Nu känns de som Totte har endel att förklara för oss läsare. HUR har han kunnat sjabbla bort en sån underbar tjej OM han nu älskar henne så mycket?!

 16. Karolina

  Du vet vad vi prata om, vet att att han kommer ångra sitt val djupt när det är försent! Den killen som får ha dig och dina barn i sitt liv ska skatta sig så lycklig! Värna om det ni har och verkligen visa det! Inte beté sig omoget och få dig att känna dig osäker, då är det något som är fel. Och som du skriver då spelar kärleken ingen roll om man står på helt olika nivåer. Jag VET att du kommer finna din kärlek, önskar att alla fick ha ”en adam” vid sin sida. Ovavsett vad framtiden visar tycker jag att det är starkt av dig att sätta stopp här, du gör dig själv en välgärning. Det blir bara värre av att gå runt och hoppas i ett mellanläge. Du vet vart jag finns, bamsekram till dig goa människa❤️

 17. Hanna

  Usch vad tråkigt! Men helt klart rätt val om jag ska vara ärlig, han är verkligen inte värd dig ifall han beter sig på det där viset. Håller helt klart med dig om att man ska visa respekt o uppmuntran till den man älskar. Ord är bara ord tills dess då det man visar att man verkligen menar allt det man säger. Stå på dig, du är värd så mycket bättre! 🙂

 18. Maria

  Therese. Vilken otroligt ledsam läsning.
  Jag känner verkligen med dig. Gör du rätt eller fel? Bara du vet, Fortsätt att tro på din magkänsla!
  Jag hoppas såklart, precis som du, att Totte kan landa och se här och nu. Bilden & scenen när du valde honom ger mig fortfarande rysningar, det var så starkt!
  Stor Styrkekram till dig! På ett eller annat sätt blir det bra

 19. Malin

  Ååh vad tråkigt för er. Du är en jätteskön, fin och snygg tjej och jag hoppas att tiden kommer läka dina sår. Hoppas du en dag får allt du önskar dig 🙂

 20. Malin

  åh vad tråkigt för er 🙁 hoppas det löser sig för er i slutändan, ett hjärta som gör ont är den värsta känslan i världen 🙁

 21. Julia

  Åh vad tråkigt! 🙁
  Ni var väldigt fina ihop och jag hoppas att allt löser sig och att du inte mår dåligt fast det är en otroligt jobbig sak.
  Ta hand om dig, och du är värd den allra bästa!
  Glöm inte det, starka du!

stats